Diskussion:Otto Ville Kuusinen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Forrædder[rediger kildetekst]

@Rmir2: Jeg valgte netop ikke blot at slette "forrædder", men indsætte POV, da jeg er sikker på, at Kuusinen blev betragtet som forrædder af nogle finner, ligesom han blev betragtet som helt af andre. Vi kunne jo let have fået en redigeringskrig, hvis jeg blot fjernede påstanden. Det er fint du nu har fjernet forrædder og POV, men jeg synes stadig det vil være korrekt, at indsætte de forskellige opfattelser af ham med passende kilder. Det vil afspejle den splittelse af finnerne, der var en konsekvens af borgerkrigen. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. sep 2014, 08:23 (CEST)

Det er vi enige i bortset fra, at det efter min mening ikke hører hjemme i infoboksen. Her kunne der passende stå, at han var digter (som på norsk wiki) eller at han var leder af Kominterns exekutivkomite (som på estisk wiki). De mere "kontroversielle" emner kan omtales i den løbende tekst, herunder finnernes holdninger til hans liv og gøren. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 17. sep 2014, 09:38 (CEST)

Det giver vist sig selv, at man ikke kan "diskutere" hans historiske rolle i infoboksen, så for mig er både no og et løsningerne at foretrække. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. sep 2014, 10:43 (CEST)