Brugerdiskussion:PerV

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er PerVs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til PerV.

  1. Arkiv 2009
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af KaareBot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv. Seneste opdatering: 10. Jul 2014 09:36
Gtk-dialog-info.svg Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, PerV!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen --Pusleogpixi 29. jul 2009, 23:08 (CEST)

XL byg[redigér | redigér wikikode]

Hej PerV. Angående denne redigering. Som du nok kan se er Kategori:Varehuskæder i Sverige slettet, det skete allerede den 23. jun 2014 12:01, hvilket også fremgår at den røde tekst. Se eventuelt Brugerdiskussion:Patchfinder#Kategori sletteforslag. For en godt ordens skyld vil jeg minde dig på Wikipedia:Forvent, at andre er i god tro. --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 25. jun 2014, 18:57 (CEST)

Kategoridiskussion:Lokaliteter i Rusland[redigér | redigér wikikode]

Hej PerV, jeg har foreslået denne kategori slettet som værende overflødig. Jeg håber, at du kan tilslutte dig dette forslag. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 11. jul 2014, 07:31 (CEST)

Kategoristruktur med russiske republikker[redigér | redigér wikikode]

Som jeg andet sted har fortalt, så bifalder jeg den nye navngivning af de russiske republikker :-) I forhold til kategoriseringen der mangler jeg dog et "R" i stedet for "r", eftersom det er bestemt form som "Republikken", havde du i stedet valgt (republik), ville lille r have været ok. --Patchfinder (diskussion) 22. jul 2014, 19:53 (CEST)

Jeg må lige rette mig selv, jeg skrev bestemt form, men jeg mente egennavn, alternativet ville være (republik), hvis ikke Republikken er en del af egennavnet. --Patchfinder (diskussion) 26. jul 2014, 12:18 (CEST)

Litauen[redigér | redigér wikikode]

Hej Per. For nogen tid siden lovede jeg at udvide artiklen om Litauen. Det har jeg nu gjort i Bruger:Amjaabc/sandkasse. Måske vil du kigge på den og se, om den er værd at flytte over i artikelrummet som erstatning for den nuværende.

Hvis du skulle være i stand til at finde materiale om kriminaliteten i landet, så har jeg et skjult underafsnit til dette nederst i Demografi-afsnittet. Jeg har ikke haft held til at finde noget pålideligt, som jeg kunne forstå. Men måske er det heller ikke så nødvendigt. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jul 2014, 22:22 (CEST)

right[redigér | redigér wikikode]

Hej Per. Jeg undrer mig over, at du konsekvent har slettet 'right' på billederne i Finland. Værdien er jo godt nok default, men det er da ikke forkert at angive den eksplicit. Er det så ikke lidt spild af tid? Jeg bruger den som regel, om ikke af andre grunde så for at markere, at det er et bevidst valg, at billedet skal stå til højre, så hvis du har en mission, bliver der nok at se til :-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. aug 2014, 23:37 (CEST)

Sletteforslag skal begrundes![redigér | redigér wikikode]

Hej Per. Når du sætter en kategori til sletning, så skriv hvorfor! Som fx: {{slet|flytte til [[Kategori:Ny kategori]]}}. Det er meget tidskrævede at finde ud at hvorfor, når der ikke er nogen begrundelse. Og begrundelsen skal helst være på en måde, så det komme ind i sletningslogen. --Steen Th (diskussion) 20. aug 2014, 12:18 (CEST)