Diskussion:PensionDanmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har haft en privat korrespodence med forfatteren til artiklen, og har diskuteret, hvordan den kan ændres. Jeg vil derfor opfordre til, at den får lov at blive stående, idet jeg har lovet at fjerne reklame-skabelonen (som jeg selv har indsat), når den er omskrevet iht. vores mailudveksling. Håber mine med-skribenter er med på den ide. - apw 16. nov 2007, 12:59 (CET)

Redigeringer i efteråret 2012[rediger kildetekst]

Der er sket en række redigeringer og udbygninger af artiklen i efteråret, men jeg syntes personligt det er alt for meget reklame og promovering. Palnatoke har tidligere påtalt problemet og påsat skabelon reklame, men det ser ikke ud til at være blevet bedre og skabelonen er blevet fjernet.

Jeg foreslår at stryge hele afsnittet om Sundhedsordninger, eventuelt koge det sammen til 2-3 linier i den primære artikel og jeg foreslår ligeledes at fjerne alle konkrete priser / prissammenligninger i brødteksten. Den er jeg sikker på at man kan finde på selskabet hjemmeside.

--VicVal (diskussion) 12. dec 2012, 16:05 (CET)

Har haft en telefonsamtale med Kaare1977 (ligesom Palnatoke i går) og syntes der gives nogle fornuftige argumenter, så med de kilder der er på artiklen og en lille rettelse som er på vej, så er jeg klar til at fjerne reklame skabelonen --VicVal (diskussion) 12. dec 2012, 16:35 (CET)
Tak til både Palnatoke i går og VicVal i dag for input til tekst. jeg har nu rettet til der, hvor det var nødvendigt samt indsat de nødvendige fodnoter. Det vil være fornemt hvis "reklame" skabelonen nu kan fjernes. Ellers sig endelig til. (Skrev Kaare1977 (diskussion • bidrag) 12. dec 2012, 16:39‎. Husk at signere dine indlæg.)