Diskussion:Plebejer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Plebs (latin plebs "mængden"); er det ikke bare det engelske ord for plebejere? DDO og Retskrivningsordbogen kender en/et plebs ~ "pøbel".

Bruges plebs med den angivne betydning (den samlede gruppe af plebejere) på dansk? --Leo Laursen 30. jul 2006 kl. 13:01 (CEST)

Har uddybet at forklaringen på plebs er den klassisk romerske, og ikke den moderne danske, som andre meget gerne må skrive, da jeg nok ikke er den rette til det. --Ktp72 18. dec 2006 kl. 14:35 (CET)