Diskussion:Qibla

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen Islamiske begreber har transkriptionen qibla - vistnok at foretrække.

Sebastjan 19 apr. 2004 kl. 09:45 (CEST)

Jeg er stadigvæk ude af stand til at se argumenter for at afvige fra formen Qibla. -- Sebastjan 15. aug. 2005 kl. 09:05 (CEST)

Ukorrekt Det er korrekt at det var Muhammad der ænderet bederetningen, men kun pga. åbenbring af Allah. Så at skrive at 'Muhammad ændret bederetningen' er forkert -- imdk 27. feb 2008, 11:28 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Ahonc slettede Image:Kaaba_Mirror.jpg: Universally replaced by [[:Image:Kaaba_Mirror_like.jpg]]. Reason was "Was in category "Duplicate", exact duplicate";

-- CommonsTicker 20. maj 2008, 04:15 (CEST)[svar]