Diskussion:Qiyâmah

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Sammenlægning[rediger kildetekst]

Jeg foreslår, at denne korte artikel slettes som selvstændig artikel, og at teksten anbringes i afsnittet "Genopstandelsen og dommedagen" under "Tro og vantro" i artiklen "Islam".

Med venlig hilsen Alexandramander (diskussion) 14. nov. 2023, 15:47 (CET)[svar]

Jeg er lidt skeptisk overfor forslaget. Dels fordi jeg generelt er tilhænger af princippet om, at begreber, der er notable, og hvor der er en del relevant at skrive, har deres egne artikler. Jeg tror, at det bl.a. gør det lettere at finde frem til dem. Dels synes jeg, at den nuværende artikel om islam i virkeligheden er for lang og uoverskuelig og ville vinde ved, at dele af den blev udskilt til egne artikler (som jeg foreslog for nogle år siden her: Diskussion:Islam#Opdeling_af_artiklen?) Så dette nye forslag vil gå i den modsatte retning.
Der er ganske vist ikke så meget indhold i nærværende konkrete artikel p.t., men man kan jo håbe, at der kommer det. Jeg synes ikke, at en kort artikel i sig selv er et direkte problem, selvom det selvsagt ville være rarere, at der stod noget mere. --Økonom (diskussion) 14. nov. 2023, 19:13 (CET)[svar]