Diskussion:Røgelse

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen synes at fokusere på olibanum/frankincense/virak -røgelse. Det forekommer mig at "røgelse" er et mere alment begreb. Jeg vil foreslå enten en mere almen indledning, eller at artiklen flyttes til en mere beskrivende titel. --Leo Laursen 4. jun 2007, 16:15 (CEST)

Jeg er enig - ligesom man har en:Incense og en:frankincense. Desuden linker begge links under henvisninger til "virak", ikke til Røgelse - coppy/paste fejl? --Honymand (diskussion) 25. feb 2018, 12:18 (CET)

På dansk skelner man vist (?) ikke mellem de forskellige former for røgelse, så en mere "beskrivende titel" er nok ikke en god ide. Men artiklen er godt nok meget snæver i forhold til det brede danske begreb. Så vi bør lave nogle afsnit om hvad der nu ellers findes i denne artikel. Pænt struktureret hvis det er muligt. Ditlev Petersen (diskussion) 25. feb 2018, 21:21 (CET)

En vigtig film om udvinding af røgelse.[rediger kildetekst]

Jeg starter ikke en diskussion, men vil bare bidrage med vigtig info.

Så må en eller anden få henvisningen til "filmen" anbragt det rigtige sted.

Conrad.

https://www.youtube.com/watch?v=8LMioQGsFFw

109.56.78.167 20. jan. 2023, 11:58 (CET)[svar]