Diskussion:Riis Skov

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ét eller to i'er?[rediger kildetekst]

Formen med to i'er har en klar overvægt på google, men ifølge Autoriserede stednavne i Danmark (og bl.a. Kort- og Matrikelstyrelsen) skal der kun være et i. Jf. Wikipedia:Navngivning#Danske_stednavne bør vi vel omdøbe artiklen, men det virker måske lidt uheldigt, at vi dermed ikke har artiklen under det mest brugte navn. --Heelgrasper 12. feb 2006 kl. 23:01 (CET)

Er det ikke kvarteret Risskov du tænker på her? Skoven har navn efter en vis hr. Riisgaard. Muligvis en tidligere skovfoged? Riisgaards Bæk er blandt også opkaldt efter ham, det er den lille bæk der løber i bunden af den dybe slugt der skærer sig vej mod havet tæt ved Sjette Frederiks Kro. Kan du forøvrigt ikke lægge et link ind til den reference du har? Jeg kan ikke finde det du refererer til i al fald. Jeg skal nok selv lægge reference op til mine påstande, hvis jeg lige kan finde dem. RhinoMind (diskussion) 1. dec 2015, 19:44 (CET)

Om aktivitetsniveauet[rediger kildetekst]

Der har været lidt ping-pong omkring hvorvidt det høje aktivitetsniveau og de mange mennesker i Riis Skov skal nævnes i artiklen eller ej.

Man kan diskutere om hvordan det forklares, men det bør helt klart nævnes at Riis skov benyttes af mange mennesker hver dag året rundt. Det er ikke en skov i normal forstand.

Diskutér nedenfor hvis du ønsker det.

RhinoMind (diskussion) 17. sep 2013, 19:49 (CEST)

Din, min, eller andre skribenters meninger er ganske uvelkommen. Hvad du syntes er populært, er ikke sikkert ar jeg syntes det samme. Ordet 'flittig' er ikke en fast variabel, men derimod hvad folk selv syntes er flittigt. Skriv kort og præcist, og undgå en masse flygtige tillægsord. --Pixi Uno (diskussion) 17. sep 2013, 20:08 (CEST)
Det er ikke min mening jeg reflekterer. Ordet populær har desuden ikke nødvendigvis nogen værdiladning. Det er et beskrivende ord, der forklarer at det bruges af mange mennesker (Latin 'populus'). Jeg anerkender at ord som populær osv fremtræder vel ofte i artiklen feks "Den Permanente Badeanstalt, et af byens populæreste badesteder.". (hvorfor har du ikke rettet det forøvrigt?). Men det bør på én eller anden måde nævnes at der er en kraftig 'trafik' af mennesker i området. Det kan man godt gøre uden at det bliver værdiladet og uden at sætte pinagtigt præcise tal på.
Glæder mig til dit konstruktive svar, inden de store menneskemængder nævnes i artiklen igen. RhinoMind (diskussion) 17. sep 2013, 20:52 (CEST)