Diskussion:Søren Reese

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Søren Reese

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Nico indsatte den 20. maj {{notabilitet}} på artiklen om Søren Reese. --Pixi Uno 5. jun 2011, 21:36 (CEST)

  • Behold - Efter de retningslininer, der vel nærmest gælder, er han notabel. Jeg synes personligt, at kravene er en smule slappe, og har derfor sympati for at der kan stilles spørgsmålstegn til notabiliteten. Han har tilsyneladende 5 kampe for klubben, så det er absolut i den nedre ende. På den anden side set, så har Blokhus FC netop spillet sig i 1. division, og holder Reese sig på holdet, begynder det at ligne noget. Pugilist 6. jun 2011, 00:31 (CEST)
  • Behold - jeg har tilføjet lidt til artiklen, og er i øvrigt enig i ovenstående. Dog er de 5 kampe som står på Blokhus' hjemmeside ikke sandheden, da samtlige spillere ikke er blevet opdateret i meget meget lang tid. --Pixi Uno 18. jun 2011, 04:01 (CEST)
Konklusion:
Ingen indsigelser mod sletning. Artiklen beholdes.
--Pixi Uno 20. jun 2011, 20:57 (CEST)