Diskussion:Søren Telling

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


For det første skal artiklen vel flyttes til Søren Telling. For det andet: - er der nogen der har Lademanns leksikon og kan tjekke om denne tekst er kopieret direkte, en linje i artiklen antyder dette... Mvh Malene Thyssen 2. apr 2005 kl. 09:09 (CEST)

Kun leksikale data såom fødselsår m.v. er hentet fra Lademann, og disse er nu fjernet. Selve historien har jeg selv forfattet, men den er baseret på min erindring fra et foredrag om Danevirke. Mvh EN 05.04.05.

Det er vel ok at hente fødselsår mv. (og også andre oplysninger) fra andre kilder ; Copyright gælder (så vidt jeg har forstået det) kun formulering og opsætning mm vh. Nico 5. apr 2005 kl. 13:21 (CEST)
Hvis det kun er det lille afsnit du har slettet som stammer fra Lademann så mener jeg egentlig godt det kan genindsættes. Det består hovedsageligt af faktuelle data som der som Nico siger ikke kan kræves ophavsret på. --Christian List 5. apr 2005 kl. 15:51 (CEST)
Fint nok - tjekkede bare :-) Jeg bliver altid en smule mistroisk når der ingen kilder er angivet til en længere artikel som indsættes af en bruger der kun er angivet med IP-nummer og som indsætter næsten hele teksten i en omgang - specielt når der heller ingen wikilinks er i teksten. Hellere tjekke en gang for meget end en gang for lidt. Så godt arbejde EN - fortsæt endelig :-) Mvh Malene Thyssen 5. apr 2005 kl. 23:45 (CEST)

Jeg har netop genindsat fødselsår o.l. fra originalversionen i artiklen. Jf. diskussionen her skulle det ikke bryde med copyright. --Heelgrasper 6. apr 2005 kl. 00:28 (CEST)