Diskussion:Sommerhusudlejning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har fjernet et eksternt link til http://www.sommerhuse.dk/, som er anført under kilder. Ved gennemsyn af siden har jeg ikke kunnet finde noget, jeg kunne identificere som kilde til artiklen. --Sir48 (Thyge) 12. nov 2007, 20:00 (CET)

Kære Sir48/Thyge. Det er mig som oprindeligt har skrevet det meste af artiklen her på wikepedia - blandt andet afsnittende om beskatning, lovgivning og andet. Det er også mig der oprindeligt indsatte 4 kildehenvisninger i artikelen. Jeg genindsætte hermed samtlige 4 eksterne kilde igen da flere relevante oplysninger stammer fra en markedsundersøgelse som blandt andet er omtalt her: http://www.sommerhuse.dk/ferie/sommerhusbranchen.html
Så var det nok en god ide at lade referencen pege på den side. Hele poiunten med referencer er jo netop at angive kilden til oplysningen. Den værdi bliver nogety tvivlsom, når man bliver ledt et andet sted hen. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 13. nov 2007, 15:08 (CET)

Sommerhusbureauer[rediger kildetekst]

Det er muligvis mest hensigtsmæssigt at undlade nævnelse af danske sommerhusbureauer i artiklen. De bidrager ikke meget til artiklens værdi, men åbenbart mere til kamp om at blive nævnt. Mvh --Sir48 (Thyge) 16. nov 2007, 15:01 (CET)

Jeg er enig i, at det ikke bidrager meget til artiklens værdi med opremsning af sommerhusbureauer. Det er mere værdifuldt med et link til f.eks. http://www.fbnet.dk/danmark/da-dk/menu/turist/medlemmer/medlemmer/medlemmer.htm eller http://www.sommerhusudlejer.dk/bureauer.htm. Men jeg synes nu, at det er forkert bare at fjerne Feriepartner. Så vidt jeg kan finde ud af, så er der 5 landsdækkende sommerhusudlejningsbureauer i Danmark, og de er nogenlunde lige store. Det er mere korrekt, at nævne alle fem inkl. Feriepartner fremfor at nævne de nuværende fire.Qw345 17. nov 2007, 18:02 (CET)