Diskussion:Sophiendal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det er rigtig rigtig flot skrevet, jeg synes det er blandt de bedste. Jeg er MEGET overrasket over så meget information der findes om det slot, det er rigtig flot lavet. ENDELIG en artikel UDEN alt det der "lir". Det her er bare lige på facts, UDEN det bliver kedeligt, fordi det er skrevet for flot og spændende. Lischen W. Lokdam, du burde skrive flere artikler - og hvis de andre brokker sig, så send dem til mig eller ignoré dem, for jeg vil meget gerne læse det. må jeg have lov at spørge dig om du mon har skrevet andre?

Med venlig hilsen en meget glad læser/fan!

ps. Jeg læste artiklen fordi jeg prøver at lave en sommerferie til slotte i danmark, din søn gorm kan jeg se leder slottet, så du må kunne svare mig om det er værd at besøge. so far synes jeg det lyder meget spændende. Jeg var selv inde og se på de links du har lagt ind til slottet, det virker lidt som en skjult reklame men jeg hoppede vist på den :) det andet link med stamtavlen var også godt, det skabte et overblik over hele situationen.DU burde lave en artikel om Rosenkrantzerne og Woyda'erne med din medskribent Irma, det ville være fantastisk!(Skrev Preben gentofte (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg må på det kraftigste henstille til, at konstruktiv kritik ikke ignoreres eller sendes til den meget glade læser/fan. --Hockeyindustrien 6. jul 2008, 23:03 (CEST)

Artiklen virker mest af alt som et taledokument for en turfører. Derfor vil jeg foreslå at vi vender tilbage til en tidligere version. --Palnatoke 7. jul 2008, 14:57 (CEST)

Den seneste turistversion ligger nu her: /Lang version. --Palnatoke 7. jul 2008, 16:08 (CEST)
Ovennævnte "Lang version" er slettet, da den jo findes i artiklens historik. --Arne (Amjaabc) 2. sep 2008, 22:44 (CEST)