Diskussion:Statsforvaltningen i Donetsk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ukraines flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ukraine, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ukraine-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forbedring/sammenskrivning[rediger kildetekst]

Jeg har lige rettet et par småting. Artiklen beskrev ikke den aktuelle situation.

Flere problemer: Titlen i teksten er: "Statsforvaltningen for Donetsk Oblast", artiklen hedder dog "Statsforvaltningen i Donetsk". Ukraine forsøger at administrere Donetsk oblast fra Kramatorsk. Artiklen er angiveligt (se historikken) oversat fra engelsk, men uk:Донецька обласна державна адміністрація linker lige som den danske ikke på en engelsk version, faktisk linker den danske artikel slet ikke til andre wikier. Desuden er artiklen så kort og dækker så snævert et emne at den måske burde indskrives i en passende artikel, også fordi artiklen sammenblandede en bygning og den institution, den indeholdt.

Forslag til forbedringer efterlyses. --Madglad (diskussion) 24. jan 2016, 22:07 (CET)