Diskussion:Storbritanniens flag

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Heraldik og Vexillologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Heraldik og Vexillologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af heraldik- og vexillologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Bør denne artikel ikke flyttes til Britisk flag, så den afspejler henvisningen i Det Forenede Kongerige? Var der ikke også en diskussion om brugen af ordet Storbritannien for nogen tid siden? (Jeg husker ikke afgørelsen.) --Pred 23. jan 2006 kl. 15:25 (CET)

Det tror jeg ikke, da det ikke er det samme format de andre flagsider er i: [1] Electricnet 23. jan 2006 kl. 16:02 (CET)
Artiklen omhandler jo ikke "et britisk flag", men "det britiske flag", så jeg har redirected hertil. --Palnatoke 23. jan 2006 kl. 16:04 (CET)
Jeg vil mene at det vil være bedre, hvis siden blev flyttet til Union Jack som de fleste interwikilinks også peger på.
Det har jeg også tænkt over, men inden jeg lavede siden så jeg på Talk siden for USA's flag, og der mente folk ikke at navnet på flagsiderne skulle være "flagets navn", men hellere i formatet {{land}}s flag. Electricnet 23. jan 2006 kl. 16:27 (CET)
Ja, jeg var vist selv involveret i det også. Med "Stars and Stripes" har flytningen så vidt jeg husker også været motiveret af interwikilinks. F.eks. hedder den tilsvarende side på enwiki Flag of the United States. --Maitch 23. jan 2006 kl. 16:33 (CET)
Det er ikke særlig vigtigt, om interwikilinks peger på artiklen eller på en redirect til artiklen; dels bliver man jo netop viderestillet af redirecten, dels kommer der bots forbi med jævne mellemrum. --Palnatoke 23. jan 2006 kl. 16:35 (CET)
Nu er det ikke fordi jeg ikke ved hvordan robotter, omdirigeringer og interwikilinks virker. Jeg mener bare, at man ud fra de forskellige navngivninger i interwikilinkene kan tyde hvilken praksis, der vil være bedst. Union Jack har også den fordel at den er neutral i Det Forenede Kongerige/Storbritannien-spørgsmålet. Hvis der ikke er nogen andre der synes Union Jack er en god ide, så vil jeg ikke nævne det mere. --Maitch 23. jan 2006 kl. 17:05 (CET)
Jeg vil give dig ret i, at Union Jack ville have nogle fordele. Mht. problemet med at det ikke ville passe ind i kategorien; vi har jo allerede Tricoloren og Dannebrog. Det problem kunne vi også løse ved at lade to punkter i kategorien pege på artiklen, men det kan vist, som vi snakkede om på IRC forleden, ikke lade sig gøre. --Pred 23. jan 2006 kl. 17:10 (CET)