Diskussion:Svingningstid

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Bør splittes, sammenskrives og flyttes[rediger kildetekst]

Svingningstid og periodisk funktion er adskilte emner, så denne artikel bør splittes op og flyttes. Afsnittet om svingningstid hører hjemme i artiklen Svingning, og resten om periodiske funktioner bør uddybes. Når det sker bør artiklens flyttes til Periodisk funktion også jf. sproghenvisningerne. Mvh. Kartebolle (diskussion) 6. aug 2016, 06:37 (CEST)

Definition af periodisk funktion[rediger kildetekst]

Jeg fandt denne artikel fordi jeg ville skrive en artikel om periodiske funktioner. Men jeg har det problem at mine kilder giver en anden definition end artiklerne på engelsk og tysk, nemlig at en periodisk funktion skal være defineret for alle punkter i en periode, og derved for hele R. Engelsk og tysk kræver ikke dette, så jf. de artikler er for eksempel tangens en periodisk funktion, hvilket ikke er tilfældet i mine matematikbøger. Kan nogen give kilder til den engelske/tyske definition? Mvh. Kartebolle (diskussion) 6. aug 2016, 06:57 (CEST)