Diskussion:Thor Pedersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Thor_Pedersen.jpg: Per [[Commons:Deletion requests/Template:Www.folketinget.dk]];

-- CommonsTicker 22. nov 2007, 19:13 (CET)


Hvorfor står der intet om dengang, han blev afsløret i ikke at oevrholde bopælspligten?

Kritiksektion[rediger kildetekst]

Denne del skal i det mindste citeres og sammenskrives til neutral prosa. Hvis ikke det sker, må sektionen vel slettes.

Harald ss 20. jan 2010, 23:05 (CET)

Enig, afsnittets nuværende formuleringer er i strid med Wikipedias regler (WP:NPOV) og kilderne mangler. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. jan 2010, 23:11 (CET)

Jeg har skrevet sektionen. Jeg beklager den manglende neutralitet ift. Wikipedias regler. Jeg skal rette op på det, så snart jeg får tid. Ellers er man jo velkommen til selv at give det et skud. Jeg mener dog, at den samme kritik kan rettes mod den første sektion. Der er heller ingen kilder eller citater og formuleringerne har samme tone efter min opfattelse. Men som sagt jeg skal se, hvad jeg kan gøre.