Diskussion:Tiger Woods

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvordan kan man være født med et bestemt navn??? --Henrik Hansen 31. aug 2006 kl. 22:01 (CEST)

Herren her hed vel oprindeligt Eldrick Woods, men har siden skiftet navn til Tiger Woods. Strengt taget er han næppe født med det navn - men mig bekendt er det en almindelig anvendt skrivemåde. --|EPO| 31. aug 2006 kl. 22:09 (CEST)
Jeg morede mig blot over formuleringen... ;-) Men manden hedder stadig Eldrick Woods - Tiger er blot et kaldenavn. Jeg forslår at vi ændrer starten af artiklen til: Eldrick "Tiger" Woods (født... osv. --Henrik Hansen 31. aug 2006 kl. 22:13 (CEST)
Anede godt nok ikke, at det var et "kunstnernavn". I så fald bør det naturligvis rettes til din foreslåede version. --|EPO| 31. aug 2006 kl. 22:15 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Fjern venligst billederne fra artiklen eller deltag i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Abu badali satte slettemarkør No source sinceImage:TigerW.jpg: no source(diff);

-- CommonsTicker 13. sep 2006 kl. 12:12 (CEST)