Diskussion:Transformers: De faldnes hævn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Transformers: De faldnes hævn er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Transformers: De faldnes hævn: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Sprogfejl
  • Typografiske fejl
  • Kategorier
    • Kategorier bør rettes til eksisterende (uden særskrivning)
    • Hvis der ikke eksisterer gode kategorier, skal de oprettes.
  • Stilmanualen
  • Links
    • Nogle links, som fx et link til fvt. bør rettes til f.Kr. (der er mange flere fejl af den type)

--Masz () 20. aug 2009, 21:14 (CEST)

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Kan vi ikke skifte tilbage til den engelske titel i stedet for den danske? --Longio 1. jul 2009, 13:11 (CEST)

Det synes jeg ikke. Det her er jo trods alt den danske Wikipedia. --Tjernobyl 3. jul 2009, 00:35 (CEST)

Hvem er det der bestemmer hvilken vurdering denne artikel skal have?--Longio 12. jul 2009, 12:22 (CEST)

Tror at det er administratoerene.--Trade 9. nov 2010, 21:03 (CET)
Det er brugerne som bestemmer - man skal ikke har nogen bestemt status for at deltage. Administratorene har "kun" praktiske opgaver at holde styr på tingene. --Steen Th 11. nov 2010, 12:37 (CET)

hvordan deltager brugerne så med i det?jeg har hørt at det ikke er ligesom en nominering til FA eller GA?--Trade 11. nov 2010, 16:23 (CET)

Prøv at kigge forbi projektsiden, hvor en række brugere med interesse for film prøver at koordinere arbejdet om film-artiklerne. Der kan du læse dig til, hvordan du vurderer. --Sabbe 11. nov 2010, 16:27 (CET)

Maskinoversættelse?[rediger kildetekst]

Er det her en maskinoversættelse?-- Sarmundo 28. okt 2009, 23:38 (CET) Jo det er ihvertfald sådan den virker som--Trade 6. nov 2010, 17:04 (CET)