Diskussion:Tupac Shakur

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Tupac Shakur er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Tupac Shakur har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 44, 2016.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til ugens artikel Vedtaget
Nomineret til lovende artikel Vedtaget
Huskeliste for Tupac Shakur: rediger · historik · overvåg · opdater
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Min viden på området er nærmest lig nul, men omtalte Tupac virkelig Nixon som om han stadig sad i Det Hvide Hus? Det virker lidt skævt på mig. --Heelgrasper 6. apr 2005 kl. 22:05 (CEST)

I så fald må han ihvertfald siges at være både fremmelig og meget på forkant med udviklingen. Tupac er født i 1971, så der er noget der halter her. Jeg ved ikke om vi har en template der siger noget om tvivlsomme oplysninger, men sådan en burde der nok sættes på her. -- Bruger:Wegge 6. apr 2005 kl. 22:38 (CEST)
Så vidt jeg kan se, er der ikke nogen template (skabelon på dansk, ikke?) med det formål, men det ville vel være ret naturligt at indføre sådan en i forbindelse med Kvalitetsoffensiven, der er blevet søsat.--Heelgrasper 7. apr 2005 kl. 03:01 (CEST)
2Pac var en af de mest politiske rappere nogensinde, og han kom fra en familie hvor moderen var medlem af Black Panthers. Denne organisation var stor da Nixon var præsident, så kunne forestille mig at han omtaler sin mors problemer med Nixons politik. Talrinys 5. apr 2006 kl. 14:24 (CEST)
Jeg vil give alle ret i, at det er nogle meget tvivlsomme oplysninger. Især dem med Nixon og ISÆR dem med Dr. Dre, mener jeg er direkte usande. Han stiftede sit eget label, men der var aldrig nogen beef imellem dem. Det var der derimod med Biggie Smalls, som der står.

Hest4

Jeg bliver lige nødt til at tage det i mig igen, ihvertfald det med Dr. Dre. Hørte lige "To Live and Die In LA", hvor han disser Dre. Min fejl.

Hest4

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

EPO satte slettemarkør No source sinceImage:Tupac.JPG: {{nsd}};

-- CommonsTicker 20. feb 2007 kl. 19:14 (CET)