Diskussion:UNESCO's Verdensarvsliste

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

2 hurtige vedrørende stavning:

  • Hvorfor er verdensarvsliste og verdensarvområder med stort i artiklen - og hvorfor er verdensarvprogram så ikke?
  • Hvorfor bruges nogle gange verdensarv- og andre gang verdensarvs- i sammensætninger?

--Morten Barklund 31. okt 2005 kl. 19:20 (CET)


Og én til: Ifølge Dansk Sprognævn skal en forkortelse ikke have apostrof foran ejefalds-s, hvis forkortelsen udtales som et ord. Altså bør artiklen hedde UNESCOs Verdensarvsliste --Thathánka Íyotake 27. mar 2008, 01:18 (CET)

Opdatering[rediger kildetekst]

Der er sket meget siden 2005! --Villy Fink Isaksen 28. jun 2007, 16:41 (CEST)

Dansk perspektiv[rediger kildetekst]

Nu er kandidaterne til den danske liste lige offentliggjort. Skulle vi ikke udbygge så der står lidt mere om, hvordan man bliver verdensarv? er der stemning for at beskrive de danske steder, der allerede er det, og kandidaterne? Vil nogen være med? Det er for stor en mundfuld for mig at gøre på en gang lige p.t. Mvh, Kurt Kuni to (diskussion)

Det lyder som en rigtig god ide. Jeg kopierer dit forslag til Wikipedia-diskussion:Fokusmåned/Juli 2018, hvor vi jo netop i denne måned fokuserer på UNESCO Verdensarvssteder. Så kan det være, at nogen har lyst til at tage fat på den del. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. jul 2018, 13:58 (CEST)
Det er godt. Det bliver skægt. Tak. Mvh, Kurt Kuni to (diskussion) 5. jul 2018, 14:02 (CEST)