Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af KaareBot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv. Seneste opdatering: 28. Aug 2014 06:58

Ringkøbing-Ørnhøj-Holstebro Jernbane linjeføring[redigér | redigér wikikode]

Du har fjernet Kort over strækningen fra Ringkøbing-Ørnhøj-Holstebro Jernbane med begrundelsen: exit ekstern henvisning, der kræver login.

Jeg har testet det, og jeg kan ikke se, at du har ret: Jeg kan sagtens tilgå https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zxTFdTHtiuV0.kSc7OZklMkSU fra en browser, der ikke er logget ind i noget som helst.

Kan du uddybe din begrundelse? Tange (diskussion) 2. jun 2014, 02:48 (CEST)

Link også OK her uden login. -- Mvh PHansen (diskussion) 2. jun 2014, 07:46 (CEST)
Det er noget rod. Jeg har prøvet på forskellige platforme med Google Chrome, og jeg er hver gang stødt ind i et login-billede. Nu har jeg så testet med IE, og den ser ud til at virke. Jeg tilbagestiller min ændring. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. jun 2014, 13:11 (CEST)

Hjælp til kodning[redigér | redigér wikikode]

Hej Arne. Du har før været behjælpelig når koden ikke har fungeret ordentligt, så jeg håber, at du kan hjælpe mig her. Jeg har nomineret Middelaldercentret til FA. I milepælene står nomineringen stadig om rødt link, selvom den linker rigtigt, når man trykker på den. I boksen på seneste ændringer optræder den nye nominering heller ikke. På forhånd tak. Mvh. Toxophilus (diskussion) 3. jun 2014, 10:36 (CEST)

Så skulle den være i orden. Når du nominerer en artikel, skal du også ændre parameteren "højest", her til værdien "LAAfventer". Så kommer artiklen i kategorien Kategori:Kandidater til fremragende artikler, og det er herfra, at boksen på seneste ændringer henter sine oplysninger.
Jeg forstår ikke helt hvad du mener med rødt link; jeg kan ikke se nogen røde links i milepælene. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. jun 2014, 16:25 (CEST)

et lille spørgsmål[redigér | redigér wikikode]

Hej Amjaabc, jeg vil gerne hører om du måske kunne fortælle mig hvordan jeg får velkommen skabelonen aktiveret på min diskussionsside, på forhånd tak --- Zoizit (diskussion) 8. jun 2014, 15:21 (CEST)

Jeg går ud fra, at du mener "arkiveret", ikke "aktiveret". Det kan måske også godt undre mig, at den ikke allerede er arkiveret, når nu der er emner, der er yngre end velkomsten, der er arkiveret. Men jeg kender ærlig talt ikke så meget til mekanismerne i arkiveringen, og da det er Bruger:Kaares bot, der tager sig af arbejdet, var det måske det bedste at spørge ham.
Men i øvrigt er der ikke noget, der forhindrer dig i manuelt at klippe velkomsten ud fra diskussionssiden og indsætte den i Brugerdiskussion:Zoizit/Arkiv 1. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. jun 2014, 17:23 (CEST)
1000 tak for hjælpen, som altid er du en skat, og ja jeg havde hvis for travlt da jeg skrev det :) -- Zoizit (diskussion) 8. jun 2014, 17:32 (CEST)
Det er helt i orden (selv om jeg er noget bekymret over at blive betegnet som "penge (..), der opkræves af det offentlige"!) :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. jun 2014, 17:39 (CEST)
jeg tænkte nu mere på Skat - en samling af rigdomme, der oftes bevares et sikkert sted. --Zoizit (diskussion) 8. jun 2014, 17:45 (CEST)
 :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. jun 2014, 21:10 (CEST)

Litauen, et halvfabrikat[redigér | redigér wikikode]

får du en lagkage. Jeg går ud fra, at den du fik i september 2013 er spist ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 9. jun 2014, 10:39 (CEST)


Godt der er nogen, der har styr på grammatik og særskrivningsregler ;)

Tak for hjælpen ;)

For at du ikke skal gå sukkerkold, når du næste gang skal korrigere mine halvfabrikater her på da wiki

Umm, i dagens anledning formoder jeg, at det er en islagkage :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jun 2014, 19:44 (CEST)
Ja en jordbærislagkage, med hjemmegroede svenske jordbær, så nyd den med helse ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 9. jun 2014, 20:23 (CEST)
Jeg tror i øvrigt, at jeg kaster mig ud i at supplere det i øvrigt udmærkede indhold af siden med de manglende afsnit. Til det formål har jeg kopieret den til Bruger:Amjaabc/sandkasse, og jeg har foreløbig omstruktureret lidt på indholdet jf. anbefalingerne i Wikipedia:WikiProjekt Verdens lande. I den kommende tid vil jeg så tilføje indhold til de manglende afsnit. Du skal være velkommen til at deltage, hvis du har lyst. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jun 2014, 20:46 (CEST)
PS. Jeg ved ikke lige, hvor meget tid jeg får til det den første uges tid. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jun 2014, 20:47 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, May 2014[redigér | redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, May 2014 is available for translation. You can translate it here:Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from May. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, project village pumps and (for some languages) mailing lists. If you have questions about the translation notifications system, ask them here. You can manage your subscription here.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 1. jul 2014, 09:38 (CEST)

Wrong Spam[redigér | redigér wikikode]

Please remove site foxylex.dk for spam list

foxylex.dk is a Law site like Encyclopedia ect. site update every day every law so this is good for every member and Free for all, so we set up External links for foxylex.dk this observe wiki tos. We created over 10 page for wikipedia and your team delete my site and Referency and set up SPAM for this (wow) - this is not good... we work Hard for this site
I can hardly understand, what you write, but frankly I don't see any reason to include the site as link in Danish wikipedia articles. Period! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jul 2014, 17:57 (CEST)
Please remove site foxylex.dk in spam list

Se venligst[redigér | redigér wikikode]

Diskussion om navne på russiske subnationale enheder mvh Per (PerV) (diskussion) 9. jul 2014, 09:51 (CEST)

Jeg har ikke rigtig nogen holdning til dette og holder i øvrigt ferie pt. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jul 2014, 17:57 (CEST)

Mary Rose og Tesla Model S[redigér | redigér wikikode]

Kære Arne. Håber du kan se lidt mening i disse to kandidater til God Artikel og at din ferie ikke forhindrer dig i et hurtigt kig på dem :o) De bedste sommerhilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 26. jul 2014, 23:46 (CEST)

Right ... øhhh[redigér | redigér wikikode]

Når jeg er inde i artikler alligevel, kigger jeg efter "glemte" px angivelser, og fjerner gerne right ved samme lejlighed. Det er en gammel vane, jeg overtog fra Sir48 (Thyge). I en af mine første artikler på wikipedia, rettede han den igennem og fjernede "right". Jeg har ikke siden reflekteret over det, og har helt sikkert ikke fjernelsen af "right" som mission på wikipedia. Hvis du synes lader jeg gerne "right" stå, og nøjes med at fjerne "px". mvh Per (PerV) (diskussion) 5. aug 2014, 23:47 (CEST)

Det var ikke min mening, at det skulle have lydt specielt aggressivt, hvis det er sådan, du har opfattet det. Fjernelsen af px er helt fin, men som jeg husker det i den omtalte artikel var der to px'er, der røg, men henimod tyve right'er. Og jeg tænkte mest, at det sidste var overflødigt. Du må da gerne fjerne dem - det skal ikke være på den måde.
En anden gang vil det i øvrigt være mere hensigtsmæssigt, hvis du svarer der, hvor kommentaren oprindeligt var. Jeg skal nok se den der. Og lige en anden ting: Har du set min nyskrivning af Litauen i min sandkasse? Og synes du, jeg kan erstatte den "rigtige" artikel med denne udgave? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. aug 2014, 06:49 (CEST)

Ja, jeg vidste jeg svarede forkert sted, beklager. Og ja, der var bare 2 "px" og sikkert 20 "right". Det var en automat reaktion med ex right og px på en gang. Jeg vil forsøge at slå automatikken fra i fremtiden. Jeg føler mig hverken støt eller agressivt behandlet. Unødigt arbejde er unødigt, så tak for at gjorde mig opmærksom på det. Så kan jeg helt sikkert forsøge at koncentrere mig om vigtigere sager.

Jeg har været uden internet i 3-4 uger, og har desværre ikke nået mere end at skimme Litauen. Jeg håber at læse nyskrivningen igennem i løbet af de næste par dage. Men med mit kendskab til dine rettelser har jeg næsten ubegrænset tillid til dig. Du hører fra mig snarest! mvh Per (PerV) (diskussion) 6. aug 2014, 09:53 (CEST)

PS: Vil du evt. kigge på Kursk (flertydig) og se om den nye artikel stemmer med normerne for flertydigartikler. I lighed med enwiki og svwiki ønsker jeg at flytte Kursk (by) til Kursk. Hvis du er enig, skal redirecten fra Kursk slettes, så jeg kan flytte Kursk (by). mvh Per (PerV) (diskussion) 6. aug 2014, 11:41 (CEST)

god bedring[redigér | redigér wikikode]

Rigtig god bedring og håber du snart er på toppen igen --Zoizit (diskussion) 16. aug 2014, 18:49 (CEST)

Tak for det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. aug 2014, 07:13 (CEST)

Translation notification: Mailing lists/List info[redigér | redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Mailing lists/List info is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


We are re-designing our mailing list information pages and we would very much appreciate if you could please translate a few short phrases so that non-English speakers are able to easily sign up to our Mailing lists. If you have questions about the translation notifications system, ask them here. You can manage your subscription here.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 19. aug 2014, 02:09 (CEST)