Brugerdiskussion:Amjaabc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Amjaabcs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Amjaabc.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 29. Jul 2015 05:30

Viser ikke billede, Ultraman[redigér | redigér wikikode]

Hej Arne! Med henvisning til min søgning om hjælp i forbindelse med Viser ikke billede, på min diskussionsside, er jeg taknemmelig for dit tilbud om hjælp, som jeg naturligvis modtager.

Under hvilken form mener du at hjælpen kan foretages?

Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 30. apr 2015, 22:32 (CEST)

Jeg mener, at det skulle være løst. Har du tjekket? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. apr 2015, 23:56 (CEST)
Hej Arne! Desværre, problemet eksisterer stadigvæk. Kan der eventuelt være problemer med wiki-serveren. Dette i forbindelse med mit forsøg på at lægge dette problem op på Landsbybrønden, hvor jeg fulgte de givne anvisninger, men fik nogle mærkelige reaktioner. Foreløbig tak for hjælpen. Med venlig hilsen--Ultraman (diskussion) 1. maj 2015, 12:25 (CEST)
Det kan jeg ikke forstå. Jeg kan fint se punktet på Wikipedia:Landsbybrønden mellem afsnittet om 'Link till Wikispecies' og det nyeste om 'Sider med gentaget skabelonparametre'. Kan du ikke det? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. maj 2015, 17:06 (CEST)
Hej Arne! Til din orientering kan jeg oplyse at alt nu virker optimalt. Formodentlig serverfejl. Tak for din interesse. Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 9. maj 2015, 22:16 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, April 2015[redigér | redigér wikikode]

Hello Amjaabc,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, April 2015 is available for translation. You can translate it here:Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from April 2015, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 13. maj 2015, 23:57 (CEST)

Sangtitel[redigér | redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Når nu Vi To Datid Nu staves med stort i sangens officielle sangtitel, så er det vel også korrekt at artiklen staves med stort? Mvh. InsaneHacker (diskussion) 20. maj 2015, 11:47 (CEST)

@InsaneHacker: Se eventuelt mit indlæg her omkring dette, da jeg heller ikke er enig. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. maj 2015, 11:58 (CEST)
@InsaneHacker: Som nævnt på PerV's diskussionsside bøjer jeg mig, men primært fordi Sproget siger det er ok. Hvor er det lige, man kan se titlen "officielt"? På pladeomslaget? Der står titlen med plakatskrift, dvs. alle bogstaver er versaler (hvilket ofte er tilfældet), og så kan min version vel være lige så god som din. At så en masse medier vælger din version, når de omtaler nummeret, skyldes givetvis afsmitning fra engelsk tradition, hvor der bruges versaler i begyndelsen af alle betydende ord (fx A Night at the Opera). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. maj 2015, 12:56 (CEST)
Jeg refererer til den officielle musikvideo på YouTube, den er vel sat op af hendes pladeselskab, de kan vel betragtes som "øverste autoritet" når det kommer til hvordan sangtitlen skal skrives. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 20. maj 2015, 13:07 (CEST)

Tak for hjælpen[redigér | redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Tak for dine sprogret i artiklerne om Christiansø, Frederiksø (Ertholmene)‎ og Græsholm (Ertholmene). Jeg må jo nok erkende, at jeg ikke fik læst dem ordentligt igennem inden jeg trykkede gem. I øvrigt skal du også have tak for dit gode arbejde med at opdatere ugens artikel. Jeg havde ellers besluttet mig for, at jeg ville få det gjort i går, da du vist har klaret det de seneste par uger. Men endnu engang var du for hurtig, så jeg ikke nåede det inden dig. Jeg må se, om jeg husker det 20:01 på søndag ;-) Fortsæt dit gode arbejde. Mvh. Toxophilus (diskussion) 1. jun 2015, 19:56 (CEST)

Tak for anerkendelsen. Vi prøver vel alle at hjælpe hinanden (det meste af tiden, i hvert fald :-)). Også fortsat god arbejdslyst til dig. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. jun 2015, 19:59 (CEST)

Stationsbyer i Danmark[redigér | redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Må jeg bede dig om at gennemlæse denne artikel, som jeg har arbejdet en del på. Jeg har brug for en uvildig men ærlig vurdering af den efterhånden stærkt reviderede udgave. Du kan skrive eventuelle kommentarer her eller på diskussionssiden. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 28. jun 2015, 20:41 (CEST)

Hej Rmir2. Tak for tilliden. Det er ikke rigtig inden for mit vidensområde, men jeg vil da gerne prøve at kigge på artiklen en af de kommende dage. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jun 2015, 20:48 (CEST)

Forside[redigér | redigér wikikode]

Hej Arne, jeg har tilladt mig at rulle ændringen på forsiden tilbage. Falcon 9 blev ikke forsøgt opsendt, men var raketten, der skulle opsende Dragon. Falcon skulle således ikke medbringe forsyninger. Det kan givet formuleres på en bedre måde, men ændringen var ikke en forbedring. Kan du finde på en bedre løsning, er du selvsagt velkommen. --Pugilist (diskussion) 29. jun 2015, 21:51 (CEST)

Ok, jeg var måske lige rigeligt fokuseret på den lidt "kluntede" gentagelse af ordet 'opsendelse', men jeg kan se, at Necessary Evil har løst problemet. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. jun 2015, 08:30 (CEST)

Tekster på HedeDanmark artikel[redigér | redigér wikikode]

Takker for tippet. Jeg arbejder ikke for virksomheden, men har baseret mit skriv på tekster/information fra deres hjemmeside. Kan se at visse ikke var blevet ordentligt omskrevet. Har revideret en lang række formuleringer - særligt Historie. Har dog ladet denne formulering stå: er en international handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område... mener ikke umiddelbart at det kan formuleres anderledes uden at meningen ændres.

Jeg får på artiklen en besked om at "Denne side eller dele heraf lader til at være uretmæssigt kopieret fra http://www.hededanmark.dk/Forside.8279.aspx" er det pga. teksten og hvordan får jeg den væk?

Mvh. Jesper

--IkkeDenJesper (diskussion) 25. jul 2015, 12:43 (CEST)

Hej Jesper. Det er fint, at du melder åbent ud, og jeg kigger lidt nærmere på det ved lejlighed. Vi skulle jo nødigt have et sagsanlæg på halsen, så flere øjne ser formodentlig bedre end ét par. Teksten foroven er en, som jeg satte ind, og den kan fjernes, hvis artiklen er tilstrækkeligt omskrevet, principielt af alle, men jeg vil foreslå, at du ikke gør det selv her, som du nok kan forestille dig.
Nu har jeg ikke tjekket efter, men hvis al teksten fortsat er baseret på firmaets egne oplysninger, er artiklen også noget svagere, end hvis der kan findes tredjepartsdokumentation af passende lødighed. Hvis du derfor kan finde info i nyheder, features, offentlige registre, som kan understøtte den, vil artiklen kunne blive meget bedre. Dette var et lille generelt tip. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. jul 2015, 19:47 (CEST)

Hvorfor slettede du mit svar til Rmir2?[redigér | redigér wikikode]

Hej Amjaabc. Hvorfor tilbagestillede du mit svar til Rmir2 på min diskussionside? Med venlig hilsen EileenSanda (diskussion) 28. jul 2015, 12:51 (CEST)

Undskyld, jeg var for hurtig til at spørge, jeg kan se nu når jeg kigger efter, at min tekst stadig er der, du må have tilbagestillet ved en fejltagelse og derefter tilbagestillet din redigering, så alt er som det skal være. Jeg så det bare i "notifikationer", at det var sket, ellers ville jeg overhovedet ikke have lagt mærke til det. Mvh. EileenSanda (diskussion) 28. jul 2015, 12:55 (CEST)
Du har helt ret, det var et uheld. Pølsefingre på iPad'en. Undskyld! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jul 2015, 13:47 (CEST)
Et tip til Amjaabc (og andre med adgang til rollback): Hvis du indsætter følgende kode i Speciel:MyPage/common.css eller tilsvarende css-side, kan du skjule rollback andre steder end i forskelsvisninger:
/* Skjul rollback andre steder end i forskelsvisninger */
.mw-rollback-link {
   display: none;
}
 
.diff-ntitle .mw-rollback-link {
   display: inline;
}

Med ovennævnte kode aktiveret skjules rollback på seneste ændringer, på overvågningslisten og i historikkerne.
- Sarrus (db) d. 28. jul 2015, 14:05 (CEST)

Hvis jeg har den kode indsat, betyder det så at jeg ikke kan se rollback'en, eller betyder det, at fx Eileen ikke opdager den så nemt? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jul 2015, 17:04 (CEST)
Det betyder, at linket "Tilbagefør X redigering(er)" skjules fra Speciel:Seneste ændringer, Speciel:Overvågningsliste og fra historikkerne. Det er kun en kode, der berører de brugere, der har adgang til rollback-funktionen (f.eks. patruljanter, administratorer, globale rollbackere, forvalterne og (bortset fra de wiki'er, der er anført øverst i denne liste, deriblandt dawiki) globale administratorer) og som har indskrevet koden på sin css-side. Hvis du vælger at indskrive det, kan du altid få linket tilbage, ved at slette koden igen. Tilbagerulningen vil være ligeså synlig som sædvanlig.
- Sarrus (db) d. 28. jul 2015, 17:20 (CEST)