Heroes (tv-serie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
For andre betydninger, se Heroes
Heroes
Information
Genre Science Fiction
Skabt af Tim Kring
Spilletid ca. 42 minutter
Sprog Engelsk
Produktion
Produktionsår 2006 - 2010
Produktionsland USA
Udsendt
Oprindelig kanal NBC
Først sendt 25. september 2006
Sidst sendt 8. februar 2010
Links
HeroesIMDb (engelsk)

Heroes er en amerikansk science fiction tv-serie, som følger en række helt almindelige mennesker, der gradvist opdager, at de er i besiddelse af overnaturlige evner. Evner som at kunne flyve, være usårlig, læse tanker og få tiden til at stå stille.

Karaktererne er ret forskellige; en cheerleader, en politiker, en sygehjælper, og en internetstripper er bare nogle at de personer vi møder. Lidt efter lidt går det op for alle, at deres evner har en mening, og at de har en stor rolle at spille, i at redde verden fra den ultimative katastrofe sammen.

I første afsnit bliver vi præsenteret for Peter Petrelli, en ung mand hvis drøm er at kunne flyve og hans bror Nathan, en hensynsløs politiker, som mener at Peter lever i en drømmeverden. Kunstneren Isaac Mendez tror at han maler fremtiden og heppekorslederen Claire Bennet kan lige pludselig komme sig over hvilket som helst skade øjeblikkeligt. Japaneren Hiro Nakamura prøver at overbevise sin ven at han kan bøje tid og rum, og en enlig mor, Niki Sanders ser pludselig underlige ting i spejle.

Medvirkende[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

FjernsynSpire
Denne artikel om et tv-program er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.