Hjælp:Versionssletning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Wikipedia-logo-question.png Denne side er en hjælpeside på den danske Wikipedia.
Siden indeholder basal eller avanceret information om dansk Wikipedia og eventuelt tekniske vejledninger til brug på denne. Brugere anbefales at læse vejledninger, men intet af indholdet skal tages for en norm. Du må gerne ændre denne side, efterhånden som det bliver nødvendigt, men sørg for at være mere varsom end normalt, da vi ønsker at holde vores vejledninger pålidelige. Annoncér gerne større ændringer, før du indsætter dem, på denne sides diskussionside.

Versionssletning er en funktion der gør det muligt for administratorer at usynliggøre dele af sidehistorikken. En sådan handlig kan skyldes mange faktorer; f.eks. en tilføjelse af ophavsretsligt beskyttet materiale, der strider imod ophavsretspolitikken, eller personlige informationer, der ønskes slettet.

Hvor kan jeg anmode at få slettet noget fra historikken?[redigér | redigér wikikode]

Du kan bede om at skjule indholdet af en valgt version, brugernavnet/IP-adressen på bidragyderen til sideversionen, eller redigeringsbeskrivelsen.

Personlige oplysninger[redigér | redigér wikikode]

Ved at kontakte en administrator pr. e-mail, eller via IRC-kanalen. Hvis du også vil skjule oplysningen for administratorerne, skal du henvende dig til en forvalter.

Ophavsretsligt beskyttet materiale/andet[redigér | redigér wikikode]

Ved at skrive et indlæg på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance eller kontakte en administrator direkte via f.eks. den pågældendes diskussionsside eller e-mail.