Melinda Halliwell

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Melinda Prudence Halliwell
Førstegang set Forever Charmed
Sidste gang set Forever Charmed
Figurens Skaber Brad Kern
Statistics
Fulde Navn Melinda Prudence Halliwell
Status Levende
Slags Heks
arbejde Skole
Familie Piper Halliwell (mor), Leo Wyatt (far), Wyatt Halliwell, Chris Halliwell (brødre), Prudence Halliwell, Phoebe Halliwell (Mostre), Paige Matthews (moster), Victor Bennet (morfar), Patricia Halliwell (mormor), Penelope Halliwell (oldemor), Coop (onkel) Phoebes tre døtre (kusiner), Henry Mitchell (onkel), Paiges tvillinge døtre (kusiner), Henry Mitchell Jr (fætter)
Kræfter
  • Almindelig heksekræfter
Spillet af  Kathleen Teresa Scott, Clara Thomas.

Melinda Prudence Halliwell er en fiktiv figur fra WB's hit tv-serie Heksene fra Warren Manor. Melinda er Piper og Leos tredje barn og første datter. Hun er lillesøster til Wyatt og Chris. Den lille pige spilles af skuespiller Kathleen Teresa Scott.

Biografi[redigér | rediger kildetekst]

Melinda er født i år 2007 af Piper Halliwell, det vides ikke hvilke kræfter Melinda har, da Leo som er far til Melinda var dødelig da hun blev lavet. Hun er 3 år yngre end storebror Chris og 4 år yngre end Wyatt. I sidste afsnit af serien ses Melinda med sine brødre, og sin far og mor Piper der giver hver af børnene deres madpakker og de løber derefter ud af døren. Det er det eneste bevis vi har på at Melinda eksisterer. Derimod er det som det tredje barn af Piper og Leo og ikke det første som vi alle havde regnet med i første omgang.

Pipers eller Phoebes datter[redigér | rediger kildetekst]

Selvom Melinda kun blev vist kort lige til sidst i afsnittet af serien, og blev ikke nævnt da Piper fortalte hvordan hendes liv blev efter "Den ultimative kamp" men i oficielle manuskripter fra serien blev navnet "Melinda" nævnt flere gange i den scene. Piper sagde "Jeg fik endelig min lille pige" men det blev klippet fra under udvælgelsen. Marlayna (som er mor til skuespiller Kathleen) har offentliggjort inde på flere sider at Katie spillede Pipers yngste datter.

Morality Bites[redigér | rediger kildetekst]

I afsnittet fra sæson 2 Morality Bites fik vi et indblik af fremtiden og vi så Pipers datter spillet af Clara Thomas. Pipers førstefødte var dengang en pige og derfor troede alle at Piper og Leo ville få en lille pige da hun endelig blev gravid i slutningen af 4. sæson Witch Way Now Det viste sig stik imod alles forventning at være en dreng da han ankom i sæson 5's The day the Magic died. Pipers førstefødte pige eksisterer ikke længere, men eksisterer som hendes tredje barn.

Trivia[redigér | rediger kildetekst]

  • Det sidste afsnit af serien Forever Charmed er filmet i starten af april omkring den 4. 2006.
  • Skuespilleren bag Melinda var kun 5 år gammel da hun spillede rollen.
Infoboks uden skabelon
Denne artikel har en infoboks dannet af en tabel eller tilsvarende.