Nyhedsbrev

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Mergefrom.svg Sammenskrivningsforslag
Artiklen E-nyhedsbrev er foreslået skrevet ind i denne artikel.   (Diskutér forslaget).
Hvis sammenskrivningen sker, skal det fremgå af beskrivelsesfeltet, at sammenskrivningen er sket (hvorfra og hvortil) eller af artiklens diskussionsside.

Et nyhedsbrev er en regelmæssigt distribueret publikation om et hovedemne, som har interesse for dets abonnenter. Aviser og flyers er typer af nyhedsbreve.[1] Elektronisk leverede nyhedsbreve via e-mail (e-nyhedsbreve) har vundet hurtigt frem, af de samme grunde, som er årsag til, at e-mail generelt bliver mere populært end trykt korronspondance.

Mange nyhedsbreve er udgivet af klubber, foreninger, sammenslutninger og virksomheder for at formidle information, som har interesse for deres medlemmer, kunder eller ansatte. Nogle nyhedsbreve er skabt for at tjene penge og solgt direkte til abonnenterne. At sende nyhedsbreve til kunder og kundeemner er en udbredt markedsføringsstrategi, som kan have fordele og ulemper.

Indholdet i et nyhedsbrev er typisk nyheder og kommende events for organisationen, såvel som kontaktinformation for generelle forespørgsler.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. "newsletter." Merriam-Webster Online Dictionary..
Anime eller manga Stub
Denne medierelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.