Skabelondiskussion:Dagen/28. oktober

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

1961: Beatles-efterspørgsel[rediger kildetekst]

En eller anden har kommenteret historien om en person, der i Brian Epsteins butik spørger efter en plade med Beatles, ud med det tvivlende spørgsmål: Er det en joke?

Nej, det er ikke en joke (selv om jeg ikke er sikker på datoen), men i Beatles-mytologien skulle det henvise til første gang, Brian Epsteins stiftede bekendtskab med navnet Beatles.

Jeg har dog fjernet historien, da den er lidt for indforstået. Arne 27. okt 2006 kl. 10:12 (CEST)

Det var mig, der i sin tid satte historien om Ray Jones ind i artiklen. Historien er absolut ikke en joke. Den er dokumenteret af Brian Epstein selv i diverse filmede interviews, og anses blandt Beatles fans som en skelsættende dag i musikhistorien.
På siden: The Beatles backing Mr. Twist, Tony Sheridan finder man også fortællingen. Man skal lige scrolle lidt ned på siden til et foto af den berømte plade. Og den er berømt i dag, regnes for et af populærmusikkens største samlerobjekter - Jeg er selv den stolte ejer den omtalte singleplade :-)
Men historien er god nok. Den 28. oktober er en mærkedag for os 'hardcore-beatlesfans' - den dag i 1961 blev grundstenen til beatlesmania lagt - apw 27. okt 2006 kl. 10:49 (CEST)