Skabelondiskussion:Infoboks Adelsslægt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Billedparametre[rediger kildetekst]

Infoboksen er oprettet med dokumentation som siger:

| billede                  = <!-- (P18) kan hentes fra Wikidata -->
| billed_tekst             = <!-- (P2096) kan hentes fra Wikidata -->
| billede_størrelse        =

Da der ingen grund er til at have stavefejl i parametrene, vil jeg ændre det til billede, billedtekst og billedstørrelse i infoboksen og alle de artikler som bruger den. Jeg vil samtidig ændre metoden til at hente billede og billedtekst fra Wikidata så det kan garanteres at billedtekst er til det rigtige billede. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 21. feb 2017, 00:54 (CET)

Våbenparametre[rediger kildetekst]

De to våbenparametre (våbenskjold og våbentekst) bruges overhovedet ikke i øjeblikket. Der hentes et billede af våbenskjoldet fra Wikidata, men kun hvis feltet "billede" ikke er udfyldt. Hvis "billede" er udfyldt, vises det billede 2 gange i stedet.

Når infoboksen henter billede af våbenskjold, forsøger den også at hente et link eller navn til en særskilt artikel om våbenskjoldet, men det virker ikke fordi det er kodet forkert. Jeg kan reparere det, men er det umagen værd? Så vidt jeg ved, er der ingen særskilte artikler om adelslægters våbenskjolde på dansk Wikipedia? Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 21. feb 2017, 01:40 (CET)

Möjligen sidan Heraldik? Dan Koehl (diskussion) 21. feb 2017, 02:15 (CET)
Jeg taler om artikler kun om én bestemt adelslægts våben. Det vi mig bekendt ikke, så er det ikke spildt arbejde at forsøge at finde sådanne på Wikidata? Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 21. feb 2017, 02:26 (CET)
Nej, det finns ikke dawiki, bara på commons og externt på http://adelsforeningen.dk. Dan Koehl (diskussion) 21. feb 2017, 02:33 (CET)

Flere infobokse på samme side[rediger kildetekst]

@Rodejong og Dipsacus fullonum:, kan man anvende flere infobokse på samme side uden konflikter med Wikidata, f.eks hvis du ønsker at bruge forskellige våbenbillede i forskellige bokser, se sv:Gyllenstierna? Dan Koehl (diskussion) 4. mar 2017, 16:39 (CET)

Det tror jeg godt man kan hvis man sørger for at selv at udfylde samtlige felter i infoboksen. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. mar 2017, 18:46 (CET)