Steven Ogg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Steven Ogg
Personlig information
Født 4. november 1973 (50 år) Rediger på Wikidata
Edmonton, Alberta, Canada Rediger på Wikidata
Nationalitet Canada Rediger på Wikidata
Uddannelses­sted Dr. E.P. Scarlett High School[1] Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Tv-skuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespiller Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Steven Oggs hjemmeside Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Steven Ogg (født 4. november 1973 i Calgary, Alberta, Canada) er en canadisk skuespiller. Han er bedst kendt for sine roller som Trevor Philips i computerspillet Grand Theft Auto V og Simon i The Walking Dead. Han har også optrådt i tv-serier som Better Call Saul, Law & Order, Person of Interest, Broad City og Westworld.

Steven Ogg begyndte sin skuespillerkarriere i en film til Canadas National Film Board, inden han arbejdede i forskellige teaterproduktioner. Han var fokuseret på at forfølge en karriere inden for sport, men en skade forhindrede ham i at gøre det. Efter at være flyttet til New York City begyndte han at optræde i tv-shows som Law & Order og Third Watch, udover noget teaterarbejde og stemmeskuespil. Efter at have taget en pause fra skuespillet for at bygge et hus blev han ansat af Rockstar Games som stemme- og motion capture-kunstner for Trevor Philips i deres videospil Grand Theft Auto V.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne canadiske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
  1. ^ Navnet er anført på engelsk og stammer fra Wikidata hvor navnet endnu ikke findes på dansk.