Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Ændring af email/gendannelse af bruger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg oprettede for 4 år siden en bruger i mit eget navn:. Jeg har i mellemtiden glemt koden og skiftet email adresse så jeg har ingen mulighed for at logge ind på denne bruger.

Bruger oplysningerne på siden er i øvrigt også forkerte, da de angiver at jeg er 17 og går på gymnastiet, nu er jeg altså 21 og ingeniør studerende og det vil jeg gerne have ændret. Er det muligt at jeg kan få ændret brugerens email adresse eller få nulstillet koden. Min nuværende email adresse er mailadresse fjernet pga. spamrisiko 213.140.84.154 19. aug 2010, 22:51 (CEST)

Når du ikke har adgang til den gamle mailadresse, er der desværre ikke noget at gøre mht. at få adgang til kontoen igen. Brugersiden kan du ændre uden at være logget på; henvis til denne side, så det ikke fremtræder som hærværk.
Du kan oprette en ny konto og på dennes brugerside gøre opmærksom på, at dine tidligere redigeringer befinder sig på den gamle brugerkonto (hvis brugerside du kan opdatere til at pege på den nye konto).
Ønsker du at genanvende det gamle brugernavn, kan du gennem en anmodning om ændring af brugernavn, få flyttet din gamle konto til et andet brugernavn (henvis til denne side).
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. aug 2010, 23:30 (CEST)
Nu er du åbenbart alligevel kommet i tanker om adgangskoden? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. aug 2010, 23:37 (CEST)
Ja det har jeg. Denne side må i meget gerne slette. Rasmus P 13. maj 2011, 11:47 (CEST)[svar]