Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Brug af blokeringsskabelon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Jeg tillader mig at bringe emnet på banen her, i mangel af bedre steder (jeg tror ikke WP:L er det rigtige sted).På den danske Wikipedia er der en fin skabelon {{Blokeret}} som er tiltænkt indsat på brugersider, når en given bruger bliver blokeret. Jeg synes det er en god ide. Desværre kan jeg også se at der med jævne mellemrum sker blokeringer, hvor skabelonen ikke bliver anvendt; senest har jeg opdaget 194.192.15.24 som rent faktisk er blevet blokeret 5 gange, men hvor skabelonen kun er anvendt en gang. I de tilfælde hvor man som patruljør rammer ind i det tidligere omtalte ikke-indlysende hærværk, er skabelonerne en rigtig god måde, hurtigt at få en ide om pågældendes rettelseshistorik. Alternativet med at kigge på blokeringsloggen er i mange tilfælde væsentligt mere besværligt, hvorfor det ikke falder nær så naturligt. Jeg skal derfor venligst anmode administratorerne om at huske at anvende {{Blokeret}}, når nu vi rent faktisk har den til samme formål :) --Henrik 18. feb 2010, 13:50 (CET)

Jeg er enig i, at det er en fordel at skabelonen sættes på brugerens diskussionsside. Administratorerne kan selvfølgelig bare kigge i blokeringsloggen, men efter min opfattelse giver det et hurtigt overblik over historikken, når skabelonen bruges. --MGA73 18. feb 2010, 23:57 (CET)

Gad vide om man ikke kan få en robot til at gøre dette? Kongerækken 20. feb 2010, 00:12 (CET)

Burde være muligt. Men det virker mere personligt hvis den blokerende admin gør det og desuden kan han/hun give en bedre begrundelse end botten kan. --MGA73 22. feb 2010, 21:05 (CET)