Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sletning af hoax

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg markerede John Green (Guitarist) til sletning for 2 dage siden da den er en hoax, der har aldrig været et bandmedlem ved det navn og Slipknot-fansites kalder det en "hoax on the english wikipedia article". Hvis den kan slettes så hurtig som muligt ville jeg sætte pris på det. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 15. okt 2014, 19:40 (CEST)

Jeg har slettet artiklen, men jeg har nu været en del i tvivl. Artiklen er oprettet af en bruger, der var ganske samvittighedsfuld, så der har nok været et eller andet om historien. Artiklen var imidlertid meget kort og uden kilder, ligesom indholdet ikke tydede på den store notabilitet. Pugilist (diskussion) 15. okt 2014, 20:03 (CEST)
Jeg tror skam også at brugeren var i god tro da han oprettede artiklen, men det kunne jo eventuelt være oversat fra hoaxen på en-wiki eller noget lignende. Da jeg søgte efter "John Green Slipknot" på google kom der intet op ud over en artikel på Slipknot-wikien der sagde at han var en hoax. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 15. okt 2014, 20:51 (CEST)