Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Manscher

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jah, når jeg alligevel bruger tid på patruljering mm. ville det jo være nemmere at kunne gøre det "autoriseret" i stedet for med popups. --Martin 29. aug 2006 kl. 11:07 (CEST)

  • Støtter - Du har i hvert fald de seneste dage lavet meget patruljering, så det vil fjerne noget dobbelt arbejde, hvis du blev admin og dermed kunne gøre det på den "autoriserede" måde.--Peter Andersen 29. aug 2006 kl. 11:10 (CEST)
  • Støtter Neutral - enig med P.A. --Lhademmor 29. aug 2006 kl. 11:33 (CEST) Nedenstående har gjort mig i tvivl. Manscher er en hæderlig og værdsat wikipedianer, men som administrator må man helst ikke begå den slags omspændende vedtagelser alene. --Lhademmor 31. aug 2006 kl. 19:00 (CEST). Malene har ret, et par fejl bør ikke stoppe udnævnelsen af en potentiel god administrator. --Lhademmor 1. sep 2006 kl. 08:37 (CEST)
  • Støtter Manscher er en af de garvede med god forståelse for hele "systemet" og god til at holde øje. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 29. aug 2006 kl. 14:14 (CEST)
  • Støtter Mange ændringer. Ikke meget mere at sige, end hvad der allerede er sagt :). --Christian (apoltix) 29. aug 2006 kl. 14:21 (CEST)
  • Støtter Da jeg faktisk har checket administratorsiden engang fordi jeg undrede mig over at du ikke selv slettede, men kun markerede, må det betyde at jeg forlængst har lukket dig ind mentalt som admninstrator. Og med administratorbitten sat, patruljeres der samtidig med at du gendanner.--Jørgen 29. aug 2006 kl. 14:38 (CEST)
  • Støtter - jo flere seriøse oprydere jo bedre :-) - Nico 29. aug 2006 kl. 16:28 (CEST)
  • Støtter - Godt med flere til at tage sig af det administrative arbejde. Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. aug 2006 kl. 17:31 (CEST)
  • Støtter --Malene Thyssen 29. aug 2006 kl. 19:14 (CEST)
  • Støtter Støtter ikke Støtter Finder det dog aldeles forvirrende, at dit brugernavn er helt anderledes end det navn du underskriver dig med. Men bortset fra det genkender jeg dig som en aktiv bruger, der bestemt er med til at udvikle projektet i en positiv retning. --|EPO| 29. aug 2006 kl. 19:46 (CEST) Set i lyset af nedenstående trækker jeg ligeledes min stemme. --|EPO| 31. aug 2006 kl. 18:52 (CEST) Da der er nu er rettet op på sagen støtter jeg igen udnævnelsen af Martin. --|EPO| 6. sep 2006 kl. 19:35 (CEST)
    • Det har den årsag, at "Manscher" typisk er unikt, mens "Martin" syntes mere afslappet. Men jeg har set "problemet" før, så jeg vil overveje om jeg skal ændre det tilbage. Eller måske til "Martin Manscher". --Martin 29. aug 2006 kl. 23:03 (CEST)
  • Neutral Støtter {{neutral}, hvis du meget hurtigt (altså inden september) får rettet op på din bots unoder, ellers Støtter ikke. --Palnatoke 30. aug 2006 kl. 07:52 (CEST)
  • Støtter --Glenn 30. aug 2006 kl. 19:19 (CEST)
  • Støtter --Pred (diskussion) 1. sep 2006 kl. 00:09 (CEST)
  • Støtter Støtter ikke Støtter - med den betingelse at du snarest muligt ændrer dit synlige brugernavn til noget hvor "Manscher" indgår. Det er ikke fordi vi ikke gerne vil have 2 gode nye admins i stedet for bare én :-), men som EPO nævner, så kan det være forvirrende - måske især for nye brugere, der vil henvende sig til dig. --Anjoe (Anders) 30. aug 2006 kl. 16:18 (CEST)
Check. Virker helt fint på mig. Jeg håber du hurtigt bliver udnævnt. Mvh/--Anjoe (Anders) 30. aug 2006 kl. 17:54 (CEST)

Så fik de sidste afgjort hvad de vil stemme. Det blev til tolv for og en neutral stemme, Martin Manscher er hermed blevet administrator. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. sep 2006 kl. 19:55 (CEST)

Jeg takker for udnævnelsen, og vil sørge for at vise mig tilliden værdig. --Martin Manscher 6. sep 2006 kl. 20:00 (CEST)

Kommentarer[rediger kildetekst]

Jeg har ændret min stemme til 'støtter ikke' efter at have opdaget at Bruger:RobotManscher er blevet brugt til at indføre et nyt niveau i babel-systemet udenom diskussion og evt. konsensus. Man kan ikke bruge sin robot til sådanne kontroversielle ting, da mange af os har valgt visning af robotredigeringer fra. --Anjoe (Anders) 31. aug 2006 kl. 17:05 (CEST)
Jeg brugte robotten til at kopiere de engelske babelbokse automatisk. Det virkede som en god ting at få "lukket hullerne" i babelboksene i niveau 1-3, samt modersmålene, og få flere sprog ind. Men det ville have været et helvedes arbejde at gøre det manuelt, og at de andre niveauer så kom med, så jeg bare som en fordel. Jo mere nuanceret folk kunne angive deres sprogkundskaber, jo bedre. Jeg så det ikke som at skjule noget at jeg brugte robotten, men simpel tidsbesparelse. Der var jo tale om næsten 200 skabeloner. Kort set kan jeg ikke se hvad det skader? --Martin Manscher 31. aug 2006 kl. 17:40 (CEST)
Det er ret simpelt. Før havde jeg det højest mulige niveau for en ikke-engelsk-født person i engelske sprogkundskaber. Det har jeg ikke mere. Hvis man indfører et nyt niveau devalueres de andre niveauer og du har dermed gjort mig relativt "dårligere" til engelsk. Det er ikke et spørgsmål om min forfængelighed, men et princip. Og det samme for alle andre. Okay, måske vi gerne vil have et nyt niveau, men det er en større ændring, og det er ikke noget, man bare lige gør. Om du bruger en bot eller ej har intet med sagen at gøre. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 31. aug 2006 kl. 18:04 (CEST)
  • Problemet er ikke at lukke huller, det er hvad en bot skal gøre. Problemet er egenhændigt (og med en bot) at udvide det nuværende system med et 4. niveau uden først at annoncere (endsige diskutere) det på Landsbybrønden. Hvis der skal indføres et fjerde niveau skal alle have dette at vide, så de kan genoverveje niveauerne for deres babelbokse. Det er let at se at et nyt niveau involverer alle andre niveauer: Der kommer en ny mulighed til. Derudover synes jeg det virker uærligt når du bruger det som et argument for at beholde det 4. niveau, at det allerede er oprettet, uden at nævne at det er dig der har oprettet det med bot udenom diskussion. Hvis jeg skal stemme for dig som admin, så vil jeg ikke tvivle på om du støtter alm. wiki-normer som åbenhed og konsensussøgning, for ellers kan der komme mange problemer sidenhen. --Anjoe (Anders) 31. aug 2006 kl. 18:08 (CEST)
Som I fremlægger det, kan jeg godt se at det måske er et problem, og det beklager jeg. Men det var ganske enkelt ikke noget jeg tænkte på, da jeg kopierede skabelonerne. Jeg så det som en forbedring af et eksisterende system (flere sprog etc.), og ikke som et indgreb i et etableret system. Jeg vil mene jeg med god ret kan siger at jeg plejer at søge konsensus; f.eks. foreslog jeg for nylig på Landsbybrønden at udvide babel-systemet med "kundskabsbokse", i stedet for blot at oprette dem selv.
Jeg vil så foreslå at jeg påtager mig at rette boks-systemet til efter en diskussion om dennes struktur. Jeg kan relativt let lave en bot der kan gøre alle brugere med babelbokse opmærksom på ændringen, samt slette de bokse der er "for mange". --Martin Manscher 31. aug 2006 kl. 18:54 (CEST)
Det må være på sin plads at få slettet disse overflødige bokse. Såfremt nogen af dem skulle være i brug, så bør brugeren naturligvis underrettes om sletningen. Hvis der skulle opstå et behov for disse bokse bør dette diskuteres på Landsbybrønden - præcis som andre emner om Wikipedia. --|EPO| 31. aug 2006 kl. 19:29 (CEST)
Jeg bemærker desuden at du også har oprettet 7 babel-skabeloner for et femte niveau, som fx Skabelon:Bruger en-5 og Skabelon:Bruger ga-5. Her vil jeg endda være imod oprettelsen (og ikke bare imod den manglende annoncering), da det virker meningsløst pralende på mig at have et niveau over modersmålsniveauet. --Anjoe (Anders) 31. aug 2006 kl. 18:38 (CEST)
Disse babelbokse kom automatisk med i kopieringen fra enwiki. --Martin Manscher 31. aug 2006 kl. 18:54 (CEST)
Okay. Det du kan gøre er følgende: 1) Slet niveau-fem skabelonerne med det samme. 2) Opret en diskussion på brønden omkring niveau fire. Hvis du her kan finde en nogenlunde positiv stemning for dit forslag, så opdatér projekt-siden Hjælp:Babel med det nye niveau. Derudover at gøre folk opmærksom på ændringen med en bot på deres diskussionsside er ikke nødvendigt, men det ville være fint nok alligevel. Hvis du gør de her ting, så vil jeg nok kunne overtales til i hvert fald at gå fra fra 'støtter ikke' til 'neutral'. Jeg håber du kan se, at vi bare forsøger at lede dig ind på helt almindelig procedure her. --Anjoe (Anders) 31. aug 2006 kl. 19:38 (CEST)
Jeg vil blot lige gøre opmærksom på at Manscher altså ikke kan slette "babel-5" boksene, da han ikke er administrator. --Lhademmor 31. aug 2006 kl. 20:30 (CEST)
Jeg har ryddet niveau-5 skabelonerne, men kan af åbenlyse grunde ikke slette dem. Det drejer sig om de-5, en-5, es-5, fr-5, ga-5, pt-5 og sv-5. Jeg har desuden oprettet en diskussion om niveau 4 på Landsbybrønden. Afhængigt af udfaldet rydder jeg xx-4 skabelonerne eller giver automatisk besked til alle babel-brugere om det nye niveau.
Jeg er ked af at det har udviklet sig så voldsomt med denne diskussion. I bund og grund blev disse bokse oprettet i den bedste mening (at udvide med flere sprog). Jeg har på intet tidspunkt ønsket at gå bag nogens ryg el.lign., eller bevidst ignoreret skrevne eller uskrevne procedurer. Jeg var blot uopmærksom/uvidende om problemerne/konsekvenserne ved at kopiere babelboksene fra enwiki, og opfattede det derfor som ukontroversielt. Jeg beder derfor alle om, jf. Wikipedias "ånd", at stole på at jeg var i god tro. --Martin Manscher 31. aug 2006 kl. 20:31 (CEST)
Dont bite newcomers og dont bite new admins. Jeg støtter stadig, jeg har med garanti lavet værre fejl i tidens løb på wp ;-) En enkelt fejl kan vel rettes op igen - jeg tror på den blev begået i god tro. Mvh --Malene Thyssen 31. aug 2006 kl. 23:54 (CEST)
Enig med Malene -- Nico 1. sep 2006 kl. 16:25 (CEST)
Ditto. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. sep 2006 kl. 23:54 (CEST)
Diskussionen om niveau 4 på Landsbybrønden er p.t. meget lige, såjo flere der giver deres besyv med, jo bedre. --Martin Manscher 3. sep 2006 kl. 20:11 (CEST)
  • Niveau 5-skabsne er slettet og meningsmålingen på brønden, ser ud til at være slut, og den har været kørt godt. Det var, som sagt, bare det jeg efterlyste, så jeg ændrer min stemme tilbage til støtte. --Anjoe (Anders) 5. sep 2006 kl. 12:55 (CEST)