Wikipedia:Evaluering/Sæsoner af Orange County

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sæsoner af Orange County[rediger kildetekst]

Hej med jer! Jeg ønsker hjælp til hvad denne artikel mere mangler (hvis det er tilfældet) for at kunne blive FL. Jeg har skrevet den ud fra den engelske artikel om samme, samt hentet inspiration fra artiklen Sæsoner af Lost. Jeg mangler at oversætte indledningen, samt opdatere sæson 2 og sæson 3 tabellerne, men da jeg ved at der kan gå en del tid før man hører svar på sine evalueringer, sender jeg allerede nu denne artikel til evaluering. Det vil altså sige at når i svarer, skal i gå ud fra at indledningen er oversat og at alle tabellerne er opdateret. Det vil ske snarest muligt. --Chrallle 27. dec 2008, 22:03 (CET) OPDATERING: Jeg har nu opdateret det sidste, så det hele er oversat til dansk --Chrallle 28. dec 2008, 16:31 (CET)

Der er efter min mening brug for indledende tekst til hver sæson. Ud over det er en lille ting, at i hver tabel er der ikke nogen afsluttende ramme i højre side af tabellen. Det synes jeg klart der skal være, for det ser ufærdigt ud ellers. --Sabbe 28. dec 2008, 14:34 (CET)
Med hensyn til teksten ved hver sæson, hvad skal den så indeholde? (resume, datoer?) Og til det med tabellerne, er jeg altså ikke helt med, måske du kunne lave en af dem om for at vise det som eksempel?--Chrallle 28. dec 2008, 15:35 (CET)
Noget i retning af det der står på sæsoner af Lost. Det er altid en god idé at følge de retningslinjer, der er blevet lavet som følge af den første GA/FA inden for et område. Mht. tabellerne har jeg ikke nogen anelse om hvordan det fikses. Der mangler bare en afslutningsstreg i højre side af alle tabellerne. --Sabbe 28. dec 2008, 18:46 (CET)
Tror du har ret i at det ville være godt med en indledning til hver sæson. Mht. tabellerne, så ved jeg stadig ikke hvad du mener. Altså kan forstå du vil have en afslutningsstreg, men kan du give et eksempel på en tabel der har det. Tabellerne er bygget op ligesom tabellerne fra Sæsoner af Lost, og har netop set om der skulle være nogle forskelle, men nej de ser helt ens ud?--Chrallle 29. dec 2008, 01:09 (CET)
Stregerne er dukket op over night, så jeg ved ikke om det har været visningen den har været galt med, men i hvert fald er det i orden nu. Forstår godt din undren. --Sabbe 29. dec 2008, 07:44 (CET)
Hehe, godt nok var nemlig ikke helt med. Men en lille indledning i stil med den som Sæsoner af Lost har, så er den ved at være god?--Chrallle 29. dec 2008, 13:41 (CET)
Bumbumbum... Det tør jeg ikke svare på. Har kun set overfladisk på den til nu og påpeget de tydelige mangler. Har ikke lige tid til en mere grundig gennemgang i øjeblikket. --Sabbe 29. dec 2008, 20:25 (CET)