Wikipedia:Gendannelsesforslag/Deni Jordan

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen Deni Jordan blev slettet med begrundelsen "ingen notabilitet".

Deni er stuntkoordinator og vi har ikke så mange "kendte" stunt-folk i Danmark. Deni han har arbejdet sammen med bl.a. Martin Spang Olsen, som har sin egen artikel. Jeg skal dog være den første til at indrømme, at jeg ikke har hørt så meget om Deni som om Martin men der var i artiklen 6 eksterne henvisninger, hvilket efter min opfattelse med til at begrunde notabilitet. Ifølge http://www.imdb.com/name/nm0429909/ har han været med i et utal af film. Ifølge artilen har han været med til at vinde priser for sin indsats. En søgning på google gav for 1 minut siden 6.450 resultater.

Jeg kunne derfor godt tænke mig, at vi havde en diskussion om notabiliteten. Personligt synes jeg, at det forhold at vi har så få stunt M/K'er er med til at gøre ham interessant. --MGA73 21. sep 2011, 11:34 (CEST)

  • Neutral - Antallet af stunt-folk bør ikke være grund en grund til notabilitet efter min mening. Derudover kender jeg ikke personen, men vil ikke modsætte mig en gendannelse, hvis der er konsensus om det. mvh Tøndemageren 23. sep 2011, 20:33 (CEST)
Jf. vores pizzaria-eksempel er argumentet at hvis vi skal have en artikel om et pizzaria så kan vi jo også have om alle andre i hele verden, så derfor skal et pizzaria være noget særligt for at overleve på Wikipedia. Begrundelsen for det er vel, at vi ikke ønsker at have 3.000.000 artikler om pizzariaer. De steder hvor vi har besluttet at nogen eller noget automatisk har notabilitet er jo oftest "emner" hvor der er et begrænset antal.
Men jeg er enig i, at antallet ikke alene bør begrunde notabilitet - der skal også være andre argumenter. Mine argumenter var også 6.450 hits på google og medvirken i et utal af film. --MGA73 23. sep 2011, 22:25 (CEST)
  • Gendan ikke - jeg har svært ved at se at dette er et menneske, der gør meget andet end at passe sit arbejde - selv om han ganske givet gør det godt - modsat ovennævnte Spang Olsen der har stiftet en række organisationer (foruden foredragsvirksomhed og flere udgivelser), og som jeg opfatter som langt mere fasttømret i den almindelige danskers bevidsthed. Ligeledes; antallet af eksterne henvisninger godtgør ikke notabilitet - især ikke da tre af de seks henviser til samme side, en fjerde til en kopiside af disse tre, en femte til den kulørte presse og den sidste ikke giver resultat, når der søges på Deni Jordan. Jeg kan ikke se at der er grundlag for at gendanne. --Medic (Lindblad) 28. sep 2011, 02:34 (CEST)
  • Gendan . Omtale i f.eks. Politiken, Jyllands Posten og BT indikerer for mig at der er nogen notabilitet. Personligt synes jeg der er nok. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 28. sep 2011, 13:34 (CEST)
  • Gendan ikke enig med Medic. --Rmir2 1. okt 2011, 10:08 (CEST)
  • Gendan ikke - Hvad Medic siger. --Pelle Hansen 1. okt 2011, 15:23 (CEST)
Konklusion:
Gendannes ikke. --MGA73 7. okt 2011, 20:46 (CEST)