Wikipedia:Landsbybrønden/Kvalitetsoffensiv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kvalitetsoffensiv[rediger kildetekst]

Jeg vil opfordre til at man bruge noget af ens tid i februar måned på Kategori:Kvalitetsoffensiven. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 27. jan 2015, 20:10 (CET)

Det synes jeg lyder som et glimrende foreslag og et prisværdigt initiativ. Jeg kan se, at du allerede har indstillet nogle artikler med notabilitetsproblemer til sletning, og det er jo et fint sted at begynde. Jeg tænker, om det måske var en ide at starte kronologisk. Der er desværre rigeligt at gå i gang med helt tilbage fra 2006, og med en samlet indsats kunne man måske få bragt antallet af virkeligt gamle artikler med problemer lidt ned. Mvh. Toxophilus (diskussion) 27. jan 2015, 22:07 (CET)
Jeg har brushet nogle artikler op, men har også flere ideer til kvalitetsoffensiven. En gennemgang af tidligere afslåede "kandidater til gode artikler" viser, at mange er afvist på grund af manglende stemmeafgivning. 7 af disse(!) har fået 5 stemmer for, ingen imod. Jeg opfordrer derfor til, at de mest aktive brugere går sammen om at vurdere disse artikler på ny, så vi kan få en retvisende afgørelse. Jeg kunne også godt tænke mig, at vi pr. afstemning får skabt en retningslinje for, hvor længe en artikel kan være "kandidat til lovende artikel" uden at der er gjort noget særligt for at forbedre den. Og da meningen med "lovende" er, at de helst skulle opgraderes til "gode", ser jeg også gerne en tidsfrist for, hvor mange år, en artikel kan vedblive som lovende. Kunne man f.eks. indføre en ny klasse for artikler, som er lovende, men ikke blevet forbedret?--Ramloser (diskussion) 3. mar 2015, 17:15 (CET)