Bruger:Toxophilus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Toxophilus
Nyborg Rådhus - et af mine bidrag til Commons.
Nyborg Rådhus - et af mine bidrag til Commons.
Baggrund
Født Ja
Bosat Hovedstadsområdet
Uddannelse Kandidat
Vidensområder Historie særligt middelalder, bueskydning naturvidenskab særligt kemi
Interesseområder Arkæologi, historie, naturvidenskab, musik, geografi, arkitektur
Brugerhistorik
19. november 2023 Redigering nr. 100.000 med med småret i Waterloo Station
10. juni 2012 Redigering nr. 10.000 med oprettelsen af Æbelholt Kloster Museum
4. juni 2009 Autopatruljeret
2. april 2009 Første artikel Ribe Vikingecenter
1. april 2009 Brugeroprettelse
Arbejdsområder
Projekter Generel Oprydning
Redde Verden
Anbefalede artikler
FA FA Middelaldercentret
GA GA Clint Eastwood
Nykøbing Falster
Næstved
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies
Shu-bi-dua
Vikinger
Vilhelm Erobreren
Volbeat
FA FL Steder i Harry Potter-universet
Volbeats diskografi
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
no-2Denne brukeren/brukaren har god kjennskap til norsk
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
nn-1Denne brukaren kan litt norsk (nynorsk)
sv-1Denna användare har grundläggande kunskaper i svenska
Denne bruger har været på Wikipedia i 15 år og 25 dage.


Denne bruger har været aktiv på dansk Wikipedia i over ti år.
Denne bruger scorede 443 i Wikiholic-testen (version 4592558).
99.79% Vi mangler 635 artikler til
artikel nummer 300.000.
(nu: 299.365)

Hej nysgerrige folk, der vil vide hvem jeg er!

I første omgang luskede jeg omkring og lavede smårettelser som IP-bruger, når jeg fandt fejl, men oprettede mig som bruger i april 2009. Siden da har jeg været grebet af projektet, omend det nogle gange er mere end andre afhængigt af tiden.

Jeg kommet til den erkendelse, at dansk wikipedia må forsøge at fokusere på danske emner, da det er her vi om noget må have en viden andre landes wiki'er ikke har. Med det nuværende antal bidragsydere og aktiviteten på da:wiki, kan vi ikke hamle op med f.eks. sv:wiki. Det ærgrer mig derfor, når jeg ser at engelsk eller svensk wiki har en omfattende artikel om et dansk emne, mens der endnu ikke findes en artikel på dansk.

Denne bruger er stormesterredaktør og dermed berettiget til at fremvise denne Lapis Philosophorum-redaktørstjerne med neutronium-superstjernen.

Arbejdsområder[redigér | rediger kildetekst]

Jeg arbejder bredt på dansk wikipedia, hvor jeg opretter, forbedrer, rydder op, vedligeholder og får artikler igennem kvalitetssystemet.

Oprettelse og udvidelse[redigér | rediger kildetekst]

Jeg har beskæftiget mig med mange forskellige emner, men opretter og forbedrer særligt artikler om historie, arkæologi, kemi, musik, geografi og turisme. Jeg har oprettet sammenlagt over 6.000 artikler.

Inden for historie er det særligt LAmiddelalderen, hovedsageligt Danmark og Storbritanniens historie og LAvikingetiden, som jeg har skrevet om. Jeg har bl.a. oversat LAEdvard 1.s erobring af Wales, LAWales' historie, LAGlyndwroprøret, LAEngland i middelalderen, LAEnglands historie og GAVilhelm Erobreren og de mere brede artikler LAHundredårskrigen og LASenmiddelalderen. Jeg har forfattet GAVikinger, LAVikingeskib, LAVikingernes ekspansion og LAVikingetidens rustning og våben I forbindelse med Palnatokes julequiz 2015 oprettede jeg korte artikler om en lang række paver. Blandt den anseelige mængde artikler om arkæologi og arkæologiske fund er en række om depotfund og møntfund fra Danmark

Jeg har skrevet et væld af musikartikler herunder om Blackmore's Night, LAEnya, Great Big Sea, LAThe Corrs, LAThe Dubliners, LAR.E.M., GAShu-bi-dua og GAVolbeat og mange afledte artikler om albums og bandmedlemmer fra disse grupper og kunstnere (bl.a. har alle Volbeats albums opnået enten LA- eller GA-status mens diskografi-artiklen er blevet udnævnt til FL).

Selvom litteratur ikke er det emne, som jeg bruger mest krudt på, så har jeg forsøgt at samle de mange forskellige småartikler om Harry Potter-universet i bl.a. LAHogwarts, LAMagiske objekter i Harry Potter, FASteder i Harry Potter-universet. Jeg har skrevet om emner relateret til Batman og A Song of Ice and Fire, samt oprettet artikler om de fleste Tintin- og Valhalla-album. Jeg har fået oprettet de manglende artikler om afsnit i tv-serien Matador og de fleste afsnit i serien om Rick and Morty.

Inden for geografi har jeg bl.a. forsøgt at forbedre og ensrette artikler om større danske byer, hvoraf bl.a. LAKalundborg, LANakskov, GANykøbing Falster, LANærum og GANæstved har opnået status. Jeg har også forsøgt at ensrette kategoriseringen af byartiklerne. Desuden har jeg forsøgt at løfte kvaliteten af artikler om emner på Lolland og Falster samt oprettet nye artikler, hvor det er blevet til omkring 50 stk. Jeg har særligt oprettet en del artikler om museer på egnen, men det har også spredt sig til museer i andre dele af landet. I alt har jeg oprettet over 100 artikler om forskellige museer og attraktioner. Derudover har jeg gennemgået samtlige (håber jeg) artikler om danske museer og tilføjet infobokse. Yderligere har jeg oprettet og forbedret artikler om Norge (herunder LATrondheim, Lofoten og LAStavanger) og mere end 500 borge og slotte i Storbritannien (fordelt på +380 i England, +20 i Skotland og +110 i Wales), hvoraf LACaernarfon Castle, LAConwy Castle, LAHarlech Castle, LAStirling Castle og LAWarwick Castle er blandt de mest omfattende. Jeg har desuden oprettet en lang række artikler om fredede bygninger i hele Danmark.

Jeg har også haft fingrene i artikler om kemi og Kemikere, særligt Nobelprismodtagere, hvor jeg har skabt mere end 120 artikler, og jeg har dermed oprettet langt over halvdelen af alle nobelprismodtagere i kemi, hvormed jeg har fået udfyldt hele den tilhørende skabelon. Ligeledes har jeg fået oprettet alle de manglende artikler om nobelprismodtagere i fysik, hvor jeg har oprettet over 90 artikler, hvilket er lige under halvdelen af den samlede liste, og jeg har således bidraget en del til WikiProjekt Fysik.

En lang række artikler (+100 stk) om tøj, beklædning og tekstiler har fundet vej til mit tastetur, samt en række (+80 stk) om mad og drikke og michelinrestauranter. Jeg har oprettet artikler om over 200 artikler om virksomheder, både danske og udenlandske - særligt fra Storbritannien.

Skabeloner[redigér | rediger kildetekst]

Af og til fremstiller jeg til skabeloner for at øge overskueligheden af bestemte emner som heriblandt særligt om geografi, museer og musik.

Konkurrencer[redigér | rediger kildetekst]

Jeg har efterhånden deltaget i del del konkurrencer, som andre brugere har skabt. Den faste juletradition Palnatokes julequiz har jeg deltaget i hvert år siden 2014, og jeg har vundet den tre år i træk fra 2017-2019. Derudover har jeg deltaget i en forårsquiz, som Ramloser har stået bag, og vundet den i 2013, 2016. 2018 og 2019. Desuden vandt jeg Villy Fink Isaksens nytårskonkurrence i 2019.

Det er dejligt at blive udfordret, både af de opfindsomme quizbagmænd og af andre dygtige brugere i kampen om æren ved at vinde såden en konkurrence.

År Konkurrence Resultat
2013 Ramlosers forårskonkurrence Vundet
2014 Palnatokes julequiz 3.-plads
2015 Palnatokes julequiz 3.-plads
2016 Ramlosers forårskonkurrence Vundet
Ramlosers sommerkonkurrence Vundet
Palnatokes julequiz 2.-plads
2017 Palnatokes julequiz Vundet
2018 Palnatokes julequiz Vundet
Ramlosers forårskonkurrence Vundet
2019 Palnatokes julequiz Vundet
Ramlosers forårskonkurrence Vundet
Villy Fink Isaksens nytårskonkurrence Vundet
2020 Palnatokes julequiz 2.-plads
2021 Palnatokes julequiz 3.-plads
2022 Palnatokes julequiz 3.-plads
2023 Palnatokes julequiz 2.-plads

Fokusmåned[redigér | rediger kildetekst]

Siden 2016 hvor månedens fokus er blevet valgt, har jeg brugt en del tid på at forbedre artikler inden for de respektive emner der nu har været fokusmåned. Det har selvfølgelig været mest udpræget, når jeg selv har været med til at vælge månedens emne. Jeg kan kun opfordre til at deltage, da det kun er ved fælles hjælp, at vi for alvor kan rykke noget her.

Kvalitetssystemet (LA, GA, FA)[redigér | rediger kildetekst]

Jeg forsøger skamløst at presse artikler igennem kvalitetssystemet, og jeg har produceret en lang række LA (+80), en håndfuld GA (8) og nogle få (3) FA og FL. Jeg tager også gerne stilling til andres nomineringer, og hvis jeg falder over en flot artikel som andre har skrevet nominerer jeg den også gerne og håber, at andre brugere er enige i kvaliteten. Jeg finder dog desværre ofte, at artikler får lov at henstå med punkter på huskelisten i meget lang tid, uden at de bliver forbedret, og jeg derfor heller ikke bleg for at afvise LA-forslag, hvis der ikke sker noget.

Generelt synes jeg det er et problem, at kvalitetsniveauet for 10+ år siden var meget lavere end i dag, og der findes derfor stadig artikler på da.wiki med et FA eller GA-markat som reelt ikke lever op til de nutidige kvalitetskrav. Det er dog ofte en meget stor opgave, at få højnet kvaliteten, og de bliver derfor i højere grad nedgraderet end forbedret.

Oprydning og vedligehold[redigér | rediger kildetekst]

Jeg bruger en hel del tid på oprydning ved at gennemgå forskellige problematiske artikler. Jeg har oprettet flere hundrede sletningsforslag. Navnlig da jeg fra foråret 2019 frem til oktober 2020 systematisk gennemgik samtlige skjulte kategorier med notabilitetsproblemer, og jeg er i al beskedenhed mere eller mindre egenhændigt skyld i, alle kategorierne fra 2006 og frem til og med 2020 er blevet tømt. Det er derfor blevet markant nemmere at følge med og oprette sletningsforslag, når brugere identificerer nye artikler med notabilitetsproblemer.

Derudover opdaterer jeg med mellemrum skabeloner på forsiden; aktuelle begivenheder, VDA og nyligt afdøde. Jeg har fået en lang række (+60) af "mine" artikler valgt til Ugens artikel, hvorved de er blevet vist på forsiden. Jeg deltager i afstemningen og står også nogle gange for gennemførsel af valget.

Jeg kigger jævnligt i Seneste ændringer og nyeste sider for at patruljere bidrag fra andre brugere, og særligt identificere hærværk og udfordre oprettelsen af artikler, hvor notabiliteten ikke er i orden.

Bidrag[redigér | rediger kildetekst]

Oprettede artikler[redigér | rediger kildetekst]

Status[redigér | rediger kildetekst]

Artikler som jeg enten har oprettet eller har arbejdet på, som har opnået status:

Artikel Kvalitet UA Emne
1864[Nb 1] LA (2015-04-17) UA Uge 32, 2015 Film og Tv
"A Warrior's Call" LA (2018-03-01) Musik
Alhazen[Nb 2] LA (2024-02-03) Biografi
Anders Matthesen LA (2021-10-16) Biografi
Andorra LA (2016-02-28) UA Uge 37, 2015 Geografi
Andrea Corr LA (2017-02-24) UA Uge 36, 2019 Biografi/Musik
Arkitektur i Danmark[Nb 3] LA (2017-03-24) UA Uge 12, 2018 Kunst og kultur
Beyond Hell/Above Heaven LA (2016-04-09) Musik
Bi Skaarup[Nb 3] LA (2015-02-01) Biografi/Film og Tv
Brandenburger Tor[Nb 4] UA Uge 40, 2022 Geografi
"Breathless" (sang af The Corrs)[Nb 3] LA (2015-12-11) Musik
Brokollapset på Helsingørmotorvejen den 27. september 2014[Nb 3] LA (2015-11-19) Begivenheder
Caernarfon Castle LA (2017-03-24) UA Uge 19, 2017 Geografi/historie
Camping[Nb 5] LA (2017-04-23) UA Uge 7, 2018 Samfund
Claus Meyer LA (2016-06-19) UA Uge 23, 2017 Biografi
Clint Eastwood[Nb 6] GA (2016-05-27) UA Uge 4, 2017 Biografi/Film og Tv
Conwy Castle[Nb 3] LA (2017-05-19) UA Uge 3, 2019 Geografi/historie
Cubanske revolution[Nb 7] LA (2014-05-24) UA Uge 36, 2014 Historie
Danmarks historie (1047-1397)[Nb 8] LA (2013-06-16) UA Uge 36, 2013 Historie
Edvard 1.'s erobring af Wales[Nb 3] LA (2017-04-23) UA Uge 12, 2022 Historie
Edvard 3. af England UA Uge 42, 2023 Biografi/Historie
England i middelalderen LA (2018-01-07) UA Uge 42, 2018 Historie
Englands historie LA (2017-10-03) UA Uge 35, 2019 Historie
Enya LA (2015-06-23) UA Uge 33, 2015 Biografi/Musik
Frank Erichsen LA (2015-12-01) Biografi/Film og Tv
Frank Zappa[Nb 9] LA (2018-01-07) UA Uge 19, 2019 Biografi/Musik
Glyndwroprøret[Nb 3] LA (2017-03-24) UA Uge 9, 2018 Historie
Goldbergvariationerne[Nb 10] LA (2015-03-11) UA Uge 24, 2015 Musik
Guitar Gangsters & Cadillac Blood LA (2016-03-28) UA Uge 53, 2015 Musik
Haber-Bosch-processen[Nb 3] LA (2015-08-13) UA Uge 42, 2015 Kemi
Harlech Castle LA (2017-07-19) UA Uge 32, 2018 Geografi/historie
Historien om Danmark LA (2019-05-07) UA Uge 47, 2019 Film og Tv/historie
Hogwarts LA (2009-06-10) UA Uge 12, 2014 Litteratur
Hundredårskrigen LA (2018-05-21) UA Uge 11, 2019 Historie
Hvalros[Nb 11] LA (2019-06-15) UA Uge 24, 2019 Biologi
Induskulturen[Nb 12] LA (2015-04-11) UA Uge 15, 2018 Historie
Irma (supermarkedskæde) UA Uge 21, 2024 Virksomheder
Jakob Stegelmann LA (2015-09-05) Biografi/Film og Tv
Jan Glæsel[Nb 13] LA (2017-02-02) Biografi
Jon Lord[Nb 7] LA (2014-09-04) UA Uge 42, 2014 Musik
Jul på Slottet LA (2014-03-06) UA Uge 49, 2014 Film og Tv
Kalundborg LA (2018-04-22) UA Uge 49, 2023 Geografi
Kaliumklorid LA (2015-10-07) UA Uge 6, 2016 Kemi
Kongens Lyngby[Nb 8] LA (2015-02-01) UA Uge 16, 2023 Geografi
Kristiansten fæstning LA (2014-11-08) UA Uge 23, 2022 Geografi/historie
Københavns Universitet UA Uge 23, 2019 Andet
Kåre Johannessen LA (2014-12-31) UA Uge 22, 2015 Biografi/Film og Tv
Liolaemus tenuis[Nb 7] LA (2015-02-01) Biologi
Lise Meitner UA Uge 36, 2023 Biografi
Mads Mikkelsen LA (2022-03-15) UA Uge 17, 2022 Biografi
Magiske objekter i Harry Potter[Nb 3] LA (2009-07-14) Litteratur
Mansfield Park[Nb 10] LA (2015-06-26) UA Uge 16, 2022 Litteratur
Mao Zedong[Nb 11] LA (2020-07-10) UA Uge 22, 2019 Biografi
Mexicanske revolution[Nb 14] LA (2018-03-06) UA Uge 25, 2022 Biografi/Musik
Michael Poulsen LA (2016-03-11) Biografi/Musik
Middelalder 99[Nb 3] LA (2015-06-11) Historie
Middelaldercentret[Nb 15] FA (2014-06-20) UA Uge 41, 2013 Geografi/historie
Middelalderen LA (2017-10-21) Historie
Middelhavet[Nb 16] LA (2017-02-12) UA Uge 20, 2019 Geografi
Munkholmen LA (2014-12-31) UA Uge 21, 2021 Geografi/historie
Nakskov LA (2018-12-16) UA Uge 46, 2020 Geografi
Norskehavet[Nb 12] LA (2015-04-11) UA Uge 52, 2020 Geografi
Nykøbing Falster GA (2015-09-18) UA Uge 34, 2014 Geografi
Nykøbing Falster GA (2015-09-18) UA Uge 34, 2014 Geografi
Nysted UA Uge 38, 2020 Geografi
Næstved GA (2018-03-04) UA Uge 17, 2018 Geografi
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies GA (2018-10-30) UA Uge 43, 2018 Musik
Ove Sprogøe[Nb 17] GA (2023-03-04) Biografi/Film og Tv
Owain Glyndŵr[Nb 3] LA (2017-04-19) UA Uge 42, 2021 Biografi/Historie
Pederstrup (Vesterborg Sogn) LA (2016-07-23) UA Uge 41, 2019 Geografi
Peter Lund Madsen LA (2015-09-05) Biografi/Film og Tv
Præsten i Vejlbye[Nb 5] LA (2017-02-06) UA Uge 38, 2018 Litteratur
R.E.M. LA (2017-02-24) UA Uge 33, 2019 Musik
Raritetskabinet[Nb 3] LA (2017-08-17) UA Uge 6, 2019 Kultur
Rejseholdet LA (2015-06-23) UA Uge 38, 2014 Film og Tv
Rock The Rebel / Metal The Devil LA (2014-10-07) Musik
Ronnie Drew LA (2014-03-06) Biografi/Musik
Seal the Deal & Let's Boogie[Nb 3] LA (2016-12-30) UA Uge 49, 2022 Musik
Senmiddelalder LA (2018-05-21) UA Uge 32, 2020 Historie
Shu-bi-dua[Nb 18] GA (2019-07-05) UA Uge 29, 2019 Musik
Skammerens Datter[Nb 3] LA (2016-12-30) UA Uge 16, 2019 Film og Tv
Skat i Norge[Nb 3] LA (2014-09-30) Samfund
Slaget ved Agincourt LA (2015-09-13) UA Uge 43, 2015 Historie
Slaget ved Crécy LA (2017-05-22) UA Uge 28, 2017 Historie
Slaget ved Poitiers (1356) LA (2017-05-22) Historie
Smør[Nb 5] LA (2017-01-18) UA Uge 3, 2020 Mad og drikke
Sorten Muld LA (2016-05-23) UA Uge 50, 2023 Musik
Stavanger LA (2015-07-27) UA Uge 15, 2019 Geografi
Steder i Harry Potter-universet FA (2015-10-05) Litteratur
Stirling Castle[Nb 3] LA (2017-09-17) UA Uge 44, 2020 Geografi/historie
Stormen Bodil[Nb 19] LA (2015-03-28) UA Uge 50, 2015 Begivenheder
Tafl-spil LA (2017-07-26) UA Uge 5, 2023 Historie/samfund
Tiberøen UA Uge 45 2023 Geografi
The Corrs LA (2017-02-12) UA Uge 37, 2021 Musik
The Dubliners LA (2014-06-07) UA Uge 17, 2014 Musik
The Strength / The Sound / The Songs LA (2016-03-11) Musik
Trondheim LA (2014-02-23) UA Uge 25, 2014 Geografi
Træsko[Nb 20] LA (2021-02-15) UA Uge 28, 2020 Beklædning
Turisme i Danmark LA (2014-09-19) UA Uge 43, 2014 Samfund
Varemangel i Venezuela[Nb 3] LA (2016-07-23) Historie/Samfund
Vikinger GA (2018-07-02) UA Uge 37, 2017 Historie
Vikingernes ekspansion[Nb 3] LA (2017-06-23) UA Uge 18, 2022 Historie
Vikingeskib LA (2017-07-26) Historie
Vikingetid LA (2017-06-23) UA Uge 52, 2017 Historie
Vikingetidens rustning og våben LA (2017-07-19) UA Uge 45, 2022 Historie
Vilhelm Erobreren GA (2018-07-05) UA Uge 29, 2018 Biografi/Historie
Volbeat GA (2017-03-17) UA Uge 17, 2015 Musik
Volbeats diskografi FA (2017-03-10) Musik
Wales' historie LA (2017-04-23) UA Uge 27, 2014 Historie
Warwick Castle[Nb 3] LA (2017-05-28) UA Uge 26, 2017 Geografi/historie
Østkyst Hustlers LA (2018-05-21) UA Uge 12, 2023 Musik

  1. ^ Sammen med en lang række andre engagerede brugere, dog har Fnielsen været den primære bidragsyder.
  2. ^ I forbindelse med julequiz 2021 sammen med Eldhufvud
  3. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s Som opretter af artiklen. De resterende artikler er udbygget fra eksisterende materiale.
  4. ^ I forbindelse med julequiz 2019 sammen med Rmir2
  5. ^ a b c I forbindelse med Palnatokes julequiz 2016 sammen med Ramloser
  6. ^ I forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2016. Både Ramloser og Sterhard har ligeledes bidraget til den omfattende artikel.
  7. ^ a b c I forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2013
  8. ^ a b Ikke primær bidragsyder, men tilføjet mere end 5.000 bytes
  9. ^ I forbindelse med Palnatokes julequiz 2017 sammen med Amjaabc
  10. ^ a b I forbindelse med Palnatokes julequiz 2014 sammen med Ramloser
  11. ^ a b I forbindelse med Villys Nytårskonkurrence 2019
  12. ^ a b I forbindelse med Palnatokes julequiz 2014 sammen med Pugilist
  13. ^ I forbindelse med Palnatokes julequiz 2016 sammen med Rmir2
  14. ^ I fobindelse med julequiz 2017, hvor også Ramloser og Amjaabc kom med gode, store bidrag.
  15. ^ Under evalueringen med vedholdende og konstruktive forslag fra Morten Haagensen
  16. ^ i forbindelse med julequiz 2016
  17. ^ Det er dog Stempelquist der har gjort størstedelen af arbejdet med at forbedre artiklen til LA og GA.
  18. ^ Ved nomineringen til GA med utallige konstruktive forslag store bidrag fra Tøndemageren, Morten1997 og Biscuit-in-Chief
  19. ^ Sammen med en lang række andre engagerede brugere, dog har Laketown været den primære bidragsyder, og Morten Haagensen var til stor hjælp i evalueringen til LA.
  20. ^ I forbindelse med julequiz 2019 sammen med Rmir2

Væsentlige bidrag[redigér | rediger kildetekst]

Følgende er væsentlige bidrag (mere end 5000 bytes sammenlagt) som jeg har udført (I alfabetisk rækkefølge):

  1. 4 Non Blondes
  2. 999 (band)
  3. "A View to a Kill"
  4. Aaron Carter]
  5. Aaron Paul
  6. Ace Frehley
  7. Adam Baldwin
  8. Aden (i forbindelse med julequiz 2023)
  9. Adrian Lloyd Hughes
  10. Al Martino
  11. Alan Rickman
  12. Albatraoz
  13. Alice Deejay
  14. Altan
  15. Amazone
  16. Anders And-universet
  17. Andrea Berg
  18. Andy García
  19. Andy Samberg
  20. Ane Brun
  21. Annie Oakley (i forbindelse med julequiz 2020)
  22. Antikythera-mekanismen
  23. Antony and the Johnsons
  24. Anya Taylor-Joy
  25. Aquarium
  26. Aquarius
  27. Arilena Ara
  28. Art Van Damme (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2013)
  29. Aventine
  30. Babybird
  31. Badehotellet
  32. Baha Men
  33. "Baker Street"
  34. Band of Horses
  35. Barney McKenna
  36. Barry Manilow
  37. Batgirl
  38. Belfast
  39. Belle & Sebastian
  40. Bellowhead
  41. Bergen
  42. Bill Bruford
  43. Big Brovaz
  44. Bikini
  45. Billy Connolly
  46. Bingo Players
  47. Birmingham
  48. Black Box (band)
  49. Blide
  50. Bob Geldof
  51. Bomb the Bass
  52. Bookerprisvindere
  53. Bornholm
  54. Bortførelsen fra Seraillet (i forbindelse med julequiz 2018)
  55. Brian Kennedy
  56. Brian T. Delaney
  57. British Library
  58. Brook Benton
  59. Bruce Guthro
  60. Bue (våben)
  61. Byer i Republikken Irland
  62. Børnelege (i forbindelse med julequiz 2018)
  63. Carl Reiner
  64. Carta Marina
  65. Cartoons
  66. Cass Elliot
  67. Catatonia
  68. Charles, prins af Wales
  69. Children of Bodoms diskografi
  70. Christina Aguilera
  71. Christopher Walken
  72. Cittaslow
  73. Claus Pilgaard
  74. Climie Fisher
  75. Clive Owen
  76. Coolio (i forbindelse med julequiz 2019)
  77. Cooper's Hill Cheese-Rolling and Wake
  78. Corona (italiensk band)
  79. County Wexford
  80. Crazy Frog
  81. Cut'N'Move
  82. Daft Punk (i forbindelse med julequiz 2022)
  83. Danmark
  84. Danmarks gamle Folkeviser
  85. Dave Grusin
  86. David A. Stewart
  87. David Attenborough
  88. David Leitch
  89. David Strathairn
  90. Davy Jones
  91. Deep Blue Something
  92. Delaware (i forbindelse med julequiz 2019)
  93. Den mørke middelalder‎
  94. Die Prinzen
  95. Dire Straits
  96. Dirty Harry
  97. Donald Norman
  98. Dr. Alban
  99. Dr. Hook and the Medicine Show
  100. Dschinghis Khan
  101. Dybvaaaaad!
  102. Dødningehoved (aftensværmer) (i forbindelse med julequiz 2014)
  103. Dårligdommerne
  104. Ed Thigpen (i forbindelse med julequiz 2016)
  105. Edinburgh
  106. Edvard 3. af England
  107. Edward Maya
  108. Electric Light Orchestra
  109. EliteForsk-prisen
  110. Elton John
  111. Elvis Costello
  112. Eluveitie
  113. Eminem
  114. "Enter Sandman"
  115. Erin Hunter
  116. Eric Carmen
  117. Eric Stoltz
  118. Erik Klipping
  119. Eton College
  120. Extreme
  121. "Fairytale of New York"
  122. Falster
  123. Fats Waller
  124. Figurer i Matador
  125. Firefox
  126. First Aid Kit
  127. Florence and the Machine
  128. Flugten fra Alcatraz (I forbindelse med Ramlosers sommerkonkurrence 2016)
  129. Foo Fighters
  130. Frank Ifield
  131. Frank Langella
  132. Fredericia
  133. Frilandsmuseum
  134. Funkstar De Luxe
  135. Gabriel Byrne
  136. Gainax (i forbindelse med Palnatokes sommerquizkonkurrence 2009)
  137. Gary Oldman
  138. General Electric
  139. Genesis
  140. Gigi D’Agostino
  141. Gil Evans
  142. Gjon's Tears
  143. Gjøvik
  144. Glaive
  145. Glasgow
  146. Gordon Kennedy
  147. Grammy for bedste hard rock-præstation
  148. Grammy for bedste mandlige country vokalpræstation
  149. Grammy for Bedste metal-præstation
  150. Guinea-Bissau
  151. Gus Johnson
  152. Guy Chambers
  153. Gwen Stefani
  154. Gyldent håndtryk
  155. Gøg og Gokke
  156. Harry Potter
  157. Harvest Records
  158. Henrik 1. af England
  159. Herlufsholm
  160. Hermione Granger
  161. Hertugdømmet Cornwall
  162. Himmelmekanik
  163. Historiske Dage
  164. Hjerneflugt
  165. Hoobastank
  166. Hothouse Flowers
  167. Hugh Grant
  168. Hvem vil være millionær?
  169. Keegan-Michael Key
  170. Kerry King
  171. Kevin Conroy
  172. Kingston upon Hull
  173. Humanz
  174. I Blame Coco
  175. "I Want It That Way"
  176. Ian Holm
  177. Idina Menzel
  178. "In the End"
  179. Invincible
  180. Irvine (Skotland)
  181. Israel-Hamaskrigen 2023
  182. ItaloBrothers
  183. J.K. Simmons
  184. Jack Klugman
  185. Jagged Little Pill
  186. Janelle Monáe (i forbindelse med julequiz 2018)
  187. Jason Statham
  188. Jeff Fahey
  189. Jeremy Irons
  190. Jerry Cantrell
  191. Jessica Biel
  192. Jethro Tull
  193. Jimmy Carr
  194. Jimmy Smith
  195. Joe Flaherty
  196. Jóhann Jóhannsson
  197. Johannes Heggland
  198. John Bercow (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
  199. John F. Kelly (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2018)
  200. John Lee
  201. John Ratzenberger
  202. Johnny Logan
  203. Johnny Marr
  204. Jonas Åkerlund
  205. Jonatan Spang
  206. Jonny Jakobsen
  207. Josh Gad
  208. Josh Klinghoffer
  209. Jul på Slottet
  210. Jul på Vesterbro
  211. Justin Trudeau
  212. Jørgen de Mylius
  213. Kaptajn Sabeltand
  214. Karen Barritza
  215. Karl Urban
  216. Karsten Ree
  217. Katrina and the Waves
  218. Kavinsky
  219. Kinesisk snyltekølle (i forbindelse med julequiz 2018)
  220. Kirkwall
  221. Knud den Store
  222. Kronprins Frederik
  223. Kurt Nilsen
  224. Laid Back
  225. Larry the Cable Guy
  226. Las Ketchup
  227. Lasse Spangenberg
  228. Lauritz.com
  229. Leaves' Eyes
  230. "Leaving on a Jet Plane"
  231. LEGO Harry Potter
  232. Leif den Lykkelige
  233. Lena Meyer-Landruts diskografi
  234. Leslie Phillips
  235. Liev Schreiber
  236. Lolland
  237. Loreena McKennitt
  238. Lostprophets
  239. Lucca
  240. Lucinda Williams
  241. Lynskak
  242. Macaulay Culkin
  243. Madame Tussauds
  244. Magnus Carlsen
  245. Manchester
  246. Manowar
  247. Marduk (i forbindelse med julequiz 2018)
  248. Margrete 1.
  249. Margrete den Første
  250. Maribo
  251. Marko Hietala
  252. Marlon Roudette
  253. Martin Shaw
  254. Mary Elizabeth Mastrantonio
  255. Matador
  256. Matt Lanter
  257. Matt Lucas
  258. Maybach
  259. Me & My
  260. Merlin Entertainments
  261. Metallica (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
  262. Metanol
  263. Michael Bolton
  264. Michael Bond
  265. Michael Bublé
  266. Michael Bundesen
  267. Michael Hardinger
  268. Michael Landau
  269. Michael Schøt
  270. Midlothian
  271. Mike + the Mechanics
  272. Milliardær
  273. Minnie Driver
  274. Moesgaard Museum
  275. Monaco
  276. Mononukleose
  277. Moores lov
  278. Mos Def
  279. Moya Brennan
  280. Mr. President
  281. MTV Video Music Awards
  282. My Dying Bride
  283. Napalm Records
  284. Neil Diamonds diskografi
  285. New Brigade
  286. Newcastle upon Tyne
  287. Nicole Kidmans filmografi
  288. Niels Olsen (skuespiller)
  289. Nightwish
  290. Nikolaj Coster-Waldau
  291. Nestor Carbonell
  292. Norah Jones
  293. Norman Greenbaum
  294. Northumberland
  295. "Nothing Compares 2 U"
  296. Nottingham
  297. Nummer-et hits i Norge
  298. O-Zone
  299. Okkervil River
  300. Ole Stephensen
  301. Omar Sy
  302. OMD
  303. Onkel Reje
  304. Operaen på Holmen
  305. Oscar for bedste sang
  306. Ove Sprogøe
  307. Pakistan
  308. Paradisio
  309. Parkway Drive
  310. Parov Stelar
  311. Patrick Moore
  312. Patrick O'Brian
  313. Patrik Isaksson
  314. Paul McGann
  315. Pelagiske zone (i forbindelse med julequiz 2020)
  316. Peter Bjorn and John
  317. Peter Madsen (tegner)
  318. Peter Norvig (ejendomsmægler)
  319. Peter Aalbæk Jensen
  320. Pharoah Sanders
  321. Phoenix (band)
  322. Philip Marlowe
  323. Pierre Duhem
  324. Piktere
  325. Pink Floyd
  326. Pisa
  327. Plain White T's
  328. Playmobil
  329. Pokémon GO
  330. Poul Grinder-Hansen
  331. Prins af Wales
  332. Pulp (band)
  333. Rainbow
  334. Raquel Welch
  335. Rasmus Nøhr
  336. Razorlight
  337. Reading- og Leeds-festivalerne
  338. Rednex
  339. Reenactment
  340. Rejsekort
  341. Rembrandt
  342. Revyernes Revy
  343. Ribe
  344. Richard Gere
  345. Richard Marx
  346. Richard Scarry
  347. Richard Widmark
  348. Rick Rubin
  349. Ricky Gervais
  350. Rhapsody of Fire
  351. Robbie Williams
  352. Robert Knepper
  353. Robert Miles
  354. Robin S
  355. Rock am Ring
  356. Rod Stewart
  357. Rongorongo (i forbindelse med julequiz 2017)
  358. Royal Copenhagen
  359. Royal Metal Fest
  360. Roxy Music
  361. Rubeus Hagrid
  362. Rubiks terning
  363. Runrig
  364. S.O.A.P.
  365. Sam Rockwell
  366. Sammy Davis Jr.
  367. Savage Garden
  368. Schloss Neuschwanstein
  369. Sean Lock
  370. Secret Garden
  371. Sha Na Na
  372. Shania Twain
  373. Shape of Despair
  374. Sherlock Holmes
  375. Simply Red
  376. Sinéad O'Connor
  377. Sirenia (band)
  378. Skuldelev-skibene
  379. Slips (i forbindelse med Ramlosers sommerkonkurrence 2016)
  380. "Slow Hands"
  381. Smash Mouth
  382. Smokie
  383. Soft Machine
  384. Soulwax
  385. Space Cowboys
  386. Spise med Price
  387. Srinivasa Aiyangar Ramanujan
  388. Standard Oil (i forbindelse med julequiz 2018)
  389. Starkillers
  390. Stattkus-Verzeichnis
  391. Stealers Wheel
  392. Stephen Graham
  393. Stephen Merchant
  394. Stewart Stardust
  395. Storm Thorgerson
  396. Stormen Egon
  397. Stødhævert
  398. Suffragette (i forbindelse med julequiz 2017)
  399. Supergruppe
  400. Susanne Sundfør
  401. Svendborg
  402. Sveriges demografi
  403. Svinkløv Badehotel
  404. Swan Lee
  405. Søren Pilmark
  406. Tafl-spil (i forbindelse med julequiz 2016)
  407. Tallinn (i forbindelse med Ramlosers forårskonkurrence 2019)
  408. Tesla Model S
  409. The Allman Brothers Band
  410. The Ark
  411. The Artful Dodger
  412. The Common Linnets
  413. The Darkness
  414. The Dodos
  415. The Eagles
  416. The Freddie Mercury Tribute Concert
  417. The Highwaymen
  418. The La's
  419. The Lighthouse
  420. The Magic Numbers
  421. The Monkees
  422. The Proclaimers
  423. The Quarrymen
  424. The Roop
  425. The Shaggs
  426. The The
  427. The Vaccines
  428. The Verve
  429. "The Way You Make Me Feel"
  430. Them Crooked Vultures
  431. Thomas Bredahl
  432. Tim McInnerny
  433. Timm Vladimir
  434. Tina Turner
  435. Titan (grundstof)
  436. Tom Petty
  437. Tom Wilkinson
  438. Tone Damli
  439. Top Gear
  440. Totally Enormous Extinct Dinosaurs
  441. Tower of Power
  442. Trafiksignal (i forbindelse med julequiz 2017)
  443. Troldjægeren
  444. Tromsø
  445. Truth movement
  446. Trykpresse (i forbindelse med julequiz 2019)
  447. Tulipanboblen
  448. Tæskeholdet
  449. Uffe Holm
  450. Universal Robots
  451. Valhalla
  452. Valravn (band)
  453. Vejrekstremer i Danmark
  454. Verdens længste rap
  455. Viborg
  456. Victor Borge
  457. Vinnie Jones
  458. Wacken Open Air
  459. "Waiting For Love"
  460. "Wake Me Up"
  461. Wallace Beery
  462. Wallace Smith Broecker
  463. Walter Scott
  464. We the Kings
  465. Wesley Ruggles
  466. Whigfield
  467. Wienerbrød
  468. Wikipedia
  469. William Shakespeare
  470. Windsor Castle
  471. Woodbridge
  472. Xavier Bichat
  473. Xiangqi (i forbindelse med julequiz 2020)
  474. Yiruma
  475. Yo-Yo Ma
  476. Ålesund

Fra Vidste du at...[redigér | rediger kildetekst]

Artikler som jeg har oprettet, og som andre brugere har indført i Vidste du at... på forsiden (I kronologisk rækkefølge):

Milepæle[redigér | rediger kildetekst]

Note: Der kan være usikkerhed ved præcis, hvornår en redigering er sket og derved hvilken artikel der er redigeret ved "jubilæer". Der tælles kun på da:wiki.

2009[redigér | rediger kildetekst]

2012[redigér | rediger kildetekst]

2013[redigér | rediger kildetekst]

2014[redigér | rediger kildetekst]

2015[redigér | rediger kildetekst]

2016[redigér | rediger kildetekst]

2017[redigér | rediger kildetekst]

2018[redigér | rediger kildetekst]

2019[redigér | rediger kildetekst]

2020[redigér | rediger kildetekst]

2021[redigér | rediger kildetekst]

2022[redigér | rediger kildetekst]

2023[redigér | rediger kildetekst]

2024[redigér | rediger kildetekst]

Skulderklap[redigér | rediger kildetekst]

Godt job med de artikler du har lavet over årene. Så jeg syntes du ska have en småkage. --Simeondahl (diskussion) 9. maj 2012, 17:59 (CEST)


For dine fine bidrag, bl.a. om forskere på DTU. --Urbandweller (diskussion) 6. sep 2013, 22:47 (CEST)


Den Originale Barnstar
I almindelighed for dit imponerende arbejde med at oprette nye artikler og i særdeleshed for dit ihærdige arbejde med at gøre artiklen om Middelaldercentret fremragende! --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 13. jun 2014, 19:55 (CEST)


Film-Barnstar
Belønning for dit arbejde og efterfølgende suveræne sejr i min forårskonkurrence 2016 med temaet Clint Eastwood, første del--Ramloser (diskussion) 3. feb 2016, 12:55 (CET)


Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Belønning for at vinde begge dele af min forårskonkurrence 2016 med temaet Clint Eastwood under udvisning af kæmpemæssig energi -- Ramloser (diskussion) 28. mar 2016, 15:48 (CEST)


Toxophilus vandt Palnatokes Julequiz 2017.
Den Specielle Barnstar
For utrætteligt arbejde, der førte til sejr i en tæt konkurrence. Mvh. Ramloser (diskussion) 8. jun 2018, 22:36 (CEST)


Jens Vejmand-Barnstar
Du får lige denne anerkendelse for dit store slid, herunder med månedens emne. Rmir2 (diskussion) 25. jun 2018, 08:12 (CEST)


Toxophilus vandt Palnatokes Julequiz 2018.


Vinder af Villys Nytårskonkurrence
Tillykke med sejren

Villy Fink Isaksen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. feb 2019, 14:00 (CET)

Artikelopretterens Barnstar
For alt, du har gjort for da.wiki – især for de hundredvis af artikler (herunder især LA'erne, GA'erne og FA'erne), som du har oprettet. Tak. --Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 29. mar 2019, 21:02 (CET)


Den Specielle Barnstar
Denne barnstar får du, fordi du har bidraget til både nyoprettelser og væsentlige udvidelser af eksisterende artikler i de uger, hvor du samlede points til at tage førertrøjen og sidenhen vinde min forårskonkurrence. Dit arbejde på dawiki spænder utrolig vidt. Tak for det! Ramloser (diskussion) 3. jun 2019, 09:44 (CEST)


Flidspræmie-Barnstar
For dit store arbejde med at gennemgå problematiske artikler og starte diskussioner om, hvorvidt de skal slettes. Wikipedia kan dårligt følge med. --Inc (diskussion) 19. nov 2019, 12:47 (CET)



Toxophilus vandt Palnatokes Julequiz 2019.
Jens Vejmand-Barnstar
For dit store arbejde med at få ryddet op i de mange påklistrede notabilitetsskabeloner :-) Pugilist (diskussion) 26. okt 2020, 17:20 (CET)


Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
I min optælling har du vundet 9 Wikipedia-konkurrencer om oprettelse, udvidelse og vedligeholdelse af Wikipedia-artikler. Det må være blevet til en del indhold til encyklopædien, og det fortjener anerkendelse. – InsaneHacker ⚖️🕊️ (💬) 8. dec. 2022, 17:47 (CET)



To do[redigér | rediger kildetekst]

Opret[redigér | rediger kildetekst]

Mental note: Rolig nu! De røde links skal nok blive blå med tiden. Indtil da, er det okay, at de er der.

Udbyg/organiser[redigér | rediger kildetekst]

Links[redigér | rediger kildetekst]