Wikipedia:Landsbybrønden/Pressemeddelelse om skrivestue i Aarhus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Pressemeddelelse om skrivestue i Aarhus[rediger kildetekst]

I dag 30. oktober er denne pressemeddelelse udsendt til lokale medier i Aarhus:

Pressemeddelelse

BERIG WIKIPEDIA MED DIN VIDEN OM AARHUS

Dansk Wikipedia afholder åben skrivestue 11. november 2017 kl. 12 til 15 på Det Kgl. Bibliotek (tidligere Statsbiblioteket).

På skrivestuen viser erfarne wikipedianere, hvordan man skriver på Wikipedia. Der vil være en kort introduktion til Wikipedia, hvorefter du selv kan kaste dig ud at skrive på leksikonet.

Det overordnede emne for skrivestuen er Aarhus, dvs. artikler der på en eller anden måde har forbindelse til Aarhus. Har du en viden om emner, der på en eller anden måde relaterer sig til Aarhus, eller ved du, at der står noget mangelfuldt eller forkert på Wikipedia, så kom endelig, så hjælper vi dig med at ajourføre leksikonet.

Der er også plads til at komme med bidrag om lige netop det emne, som du brænder for.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang Det Kgl. Bibliotek stiller computere til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe din egen bærbare computer.

Sted: Det Kgl. Bibliotek, Victor Albecks Vej 1, 8000 Aarhus. Gå ind i Forhallen og ned ad trappen til Seminar 1.

For yderligere oplysninger:

· Villy Fink Isaksen (Wikipedia), tlf. slettet her

· Karen Williams (Det Kgl. Bibliotek), email slettet her


Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. okt 2017, 21:42 (CET)

pinger lige nogle Aarhus-folk - Bruger:Gardar Rurak, RhinoMind, Amjaabc, Vrenak, Dannebrog Spy, Beethoven9, Hubertus, Borg punk, Sommer, Sten, Mortens9 - måske kunne I have interesse i dette arrangement eller måske bare møde andre Aarhus-folk med samme interesse. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. okt 2017, 21:56 (CET)



Sejt og inspirerende :) Er det noget, du arrangerer alene, eller koordinerer du det med nogen andre? --Inc (diskussion) 30. okt 2017, 21:49 (CET)
Vi er fire fra Aarhus og opland Ditlev Petersen og Nico samt Williams1998 fra biblioteket og så mig selv. Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. okt 2017, 22:00 (CET)