Wikipedia:Sletningsforslag/Gamle taxo-skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ifølge denne diskussion er der en lang række gamle taxo-skabeloner som ikke længere er i brug, og derfor bare ligge og flyder.

Skabelonerne er som følger:
{{Classis}}, {{Domain}}, {{Familia}}, {{Forma}}, {{Genus}}, {{Infraclassis}}, {{Infraordo}}, {{Ordo}}, {{Phylum}}, {{Regnum}}, {{Species}}, {{Subclassis}}, {{Subfamilia}}, {{Subgenus}}, {{Subordo}}, {{Subphylum}}, {{Subregnum}}, {{Subspecies}}, {{Superclassis}}, {{Superdivisio}}, {{Superfamilia}}, {{Superordo}}, {{Taxonomy}}, {{Tribus}}, {{Varietas}}
(Vær rar at tage højde for, at en eller to kan mangle på ovenstående liste, i tilfælde af, at jeg har misset nogen.)

Og så smider jeg lige skabelonen {{HMajesty}} oven i, da jeg ikke kan se hvad den er god for.

~ Mads Ren`ai 20. aug 2009, 14:18 (CEST)

Tillad mig at tilføje
Alt dette er vist for længst erstattet af makkerparet {{Taksoboks}} og {{Taxobox2}} (disse to skal naturligvis beholdes!) Bruger:Nillerdk 20. aug 2009, 14:46 (CEST)
Slet - da vi normalt sletter ubrugte og erstattede skabeloner. Slettende admin bør alligevel kontrollere om hver enkel skabelon er i brug i en artikel. Bruger:Nillerdk 20. aug 2009, 14:47 (CEST)
 Kommentar - jeg tror faktisk godt jeg kan se det smarte i {{HMajesty}}: Jeg tror den er lavet på grund af de mange britiske ting der har titlen 'Her Majestys et-eller-andet', og beregnet til at når den nuværende dronning engang forsvinder, så i stedet for at skulle rundt og ændre til 'His Majestys et-eller-andet' alle mulige steder, så kan man nøjes med at ændre det i skabelonen. Giver det mening? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 20. aug 2009, 15:07 (CEST)
Haha, det var da en pudsig idé, som endda giver mening. Men mon det veksler hurtigere end vore bots kan følge med? Selv ikke den engelske wiki lader til at have en sådan skabelon. Hvis du finder ét sted af indsætte skabelonen, så er der ingen grund til at slette den mere. Jeg foreslår, at vi lader den være for nu og fortsætter behandlingen af gamle taxobokse. Nillerdk 20. aug 2009, 16:50 (CEST)
Jeg er enig med Nillerdk i, at det lyder fair nok - givet at den rent faktisk bliver brugt.
Jeg streger den hermed fra forslagslisten for nu, så vi kan fokusere på taxo-boksene i stedet.
~ Mads Ren`ai 21. aug 2009, 08:55 (CEST)
Konklusion:
Alle skabeloner, inklusive skabelonerne i Nillerdks kategori er slettet. Der er hverken noget at subste eller fjerne, da siderne kun bruges på nogle uvigtige diskussionssider, som ingen vil have ganvn af at læse. --Masz () 10. sep 2009, 18:06 (CEST)