Wikipedia:Sletningsforslag/Horisontalbombefly

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette har tidligere været diskuteret på brønden og på diskussionssiden, men diskussionen handlede om meget andet end om bombefly. Der er nu gået forholdsvis lang tid

  • uden at det har været muligt at skaffe dokumentation for, at begrebet horisontalbombefly eksisterer i dansk sprogbrug (og vi har f.eks. Bruger:Jørgens med hans 29 år i Flyvevåbnet ord på, at begrebet ikke eksisterer)
  • uden at artiklen er blevet forbedret til at forklare, hvad det rent faktisk drejer sig om

Den engelske betegnelse level bomber, som der er iw til, er sikkert helt i orden, men den må ikke give anledning til en uautoriseret dansk oversættelse (det strider imod original research-principperne). Det er derfor ingen løsning at lave siden til en REDIRECT. Den skal ganske enkelt slettes. Bruger:Nillerdk 22. mar 2009, 00:11 (CET)

  • Slet -- Bruger:Nillerdk 22. mar 2009, 00:11 (CET)
  • Slet -- Necessary Evil 22. mar 2009, 01:28 (CET)
  • Sammenskriv og omdiriger til Bombefly - Det afgørende er ikke hvad den slags fly hedder på dansk, men om de eksisterer. Hvis de eksisterer, vil det være relevant at skrive om dem. Men så længe bombefly er meget lille og ufuldstændig, giver det mest mening at udbygge den artikel i stedet for at skrive nye artikler om forskellige bombeflytyper. Mit forslag er derfor at der i første omgang skrives om forskellige typer af bombefly i artiklen "bombefly". Jeg kan ikke se nogen grund til ikke at efterlade en omdirigering fordi "horisontalbomber" synes at være en direkte oversættelse af det tyske de:Horizontalbomber og derfor kunne være et søgeord det folk som kender det tyske udtryk. Byrial 22. mar 2009, 02:48 (CET)
Enig m. Byrial. --Harne 22. mar 2009, 15:13 (CET)
Enig m. Byrial. --Sir48 (Thyge) 5. apr 2009, 09:45 (CEST)
OK, jeg har erstattet siden med en REDIRECT. Bruger:Nillerdk 7. apr 2009, 08:45 (CEST)
Fint, jeg har så nu udført den del af forslaget som gik på sammenskrivning. Byrial 7. apr 2009, 14:35 (CEST)