Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Købstæder i Virginia

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg længere har haft kig på denne kategori, samt Kategori:Befolkede steder i Virginia og Kategori:Census-designated places i Virginia. Kategorier som vi ikke bruger på dawiki, mens findes på enwiki. Så for at holde en enkelt kategoristruktur indstiller jeg dem til sletning. --Steen Th (diskussion) 30. dec 2012, 23:53 (CET)

  • Slet - enig med Steenth. (Skrev Rmir2 (diskussion • bidrag) 31. dec 2012, 19:07‎. Husk at signere dine indlæg.)}
  •  Kommentar - Vi, har en kategori om købstader, hovedsageligt danske, og sågår også Købstader i Danmark, så hvorfor gøre forskel med en delstat? --Trade (diskussion) 31. dec 2012, 19:08 (CET)
  •  Kommentar - Købstæder i dette tilfælge er en dårlig oversættelse af independent city - byer også har county-status eller lign., der er særlig hyppig foregående i Virginia. Købstæder i Europa har særrettigheder omkring handel mv., byerne i Virginia ikke har. Dvs byerne i Virginia er kun alm. byer, der ikke er med en county, men de er ikke Købstæder. I Tysklands findes også en del kredsfrie byer, hvor der hellere ikke er nogen grund til at fremhæve det. --Steen Th (diskussion) 1. jan 2013, 10:50 (CET)
På tysk (og på svensk, norsk og andre wiki-er) bruges betegnelsen "kredsfrie stæder". Måske kunne vi bruge samme betegnelse på dansk? (danske købstæder var forøvrigt at betragte som amtsfrie stæder indtil kommunalreformen i 1970) hilsen --Rmir2 (diskussion) 1. jan 2013, 12:41 (CET)
Tjaa - jeg kan se de:Kategorie:Kreisfreie Stadt in Deutschland. Men vi afspejler det indirekte ved hvordan vi registre byer. Byer uden kreds/county/amt mv bliver lagt direkte i under delstats og den andre under deres kreds/county/amt, så behovet for et alternativ måde er nok ikke stor. Og det er den bedste måde at tildele kategorier for byer. Men jeg har ikke noget imod, at vi kunne få kategorier for kredsfrie byer/uafhængige byer som supplement. --Steen Th (diskussion) 3. jan 2013, 20:17 (CET)
Konklusion:
Kategorien slettes. --|EPO| COM: 26. jan 2013, 13:54 (CET)