Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:USA's subnationale enheder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kan slettes, da kategori:Subnationale enheder i USA er blevet oprettet. Tjernobyl 17. okt 2011, 04:24 (CEST)

Er der en grund til at den nye kategori er blevet oprettet? --Palnatoke 17. okt 2011, 06:48 (CEST)
Hvad er formålet med kategorien? Er det fx meningen at samle emneartikler under de enkelte stater? --Rmir2 17. okt 2011, 13:20 (CEST)
Der er ingen tvivl om at det er godt at have en kategori til at have Arkansas, Fort Belknap Indian Reservation, Marin County og en række andre artikler i - jeg undrer mig bare over at det skulle være nødvendigt med et nyt navn. --Palnatoke 17. okt 2011, 13:49 (CEST)
Det var en unødvendig flytning af Kategori:USA's subnationale enheder til Kategori:Subnationale enheder i USA - men når det er sker - så væk med den så hurtig som mulig - og gerne inden næste databasedump som kommer senere i denne uge. Og til Rmir2 - kategorien bruges at samle kategorier for kommuner, amt, delstater o.lign.! --Steen Th 17. okt 2011, 16:02 (CEST)
Tak til Steen Th for svaret (omend jeg ikke er helt sikker på, at jeg har forstået det rigtigt). Det vigtigste må være at blive enige om strukturopbygningen. Mit forslag er at starte med USA som højeste enhed, derefter de 52 stater og dernæst områder inden for hver af disse, men ikke fx samtlige kommuner i USA i een gruppe. For at bruge en sammenligning: hvis vi bruger EU som højeste enhed, de enkelte medlemslande som næsthøjeste enhed og derefter subnationale enheder (fx regioner, kommuner, sogne i Danmark), så bliver der overskuelighed. Hvis derimod alle "kommuner" i EU skulle puttes i een pulje vil det blive uoverskueligt. Noget andet er så, at Kategori:USA's subnationale enheder og Kategori:Subnationale enheder i USA efter min opfattelse blot er to overskrifter over samme indhold - og så kan den ene naturligvis mageligt undværes. Hvis det er dette, du henviser til, er vi ganske enige. hilsen --Rmir2 17. okt 2011, 19:04 (CEST)
Du kunne prøve at udpakke fra Kategori:Amter, hvor hierarkiet med top, land, delstat - alle kategorier med Amter ligger under Kategori:Amt. Det samme med Kategori:USA, der underindledes med geografi, subnationale enheder, amter - stadig inden for USA. Der er system i det. At holde både et emne og et område samlet. --Steen Th 17. okt 2011, 21:13 (CEST)
Tak for henvisningen. I den henviste for kan jeg godt se, at man kan holde overblikket. hilsen --Rmir2 18. okt 2011, 07:30 (CEST)
Konklusion:
Sletningsforslag afvist. --Palnatoke 24. okt 2011, 09:28 (CEST)