Wikipedia:Sletningsforslag/Rudolph Berghs Gade (København)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er det på grund af lægen Rudolph Bergh at denne gade er notabel? Jeg har svært ved at se det.--Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 16. jun 2014, 20:10 (CEST)

 Kommentar - Suk, har du overhoved sat dig ind i sammenhængen? Tilbage i juli sidste år indskrev jeg det lidt indhold, der var i Rudolph Berghs Gade (København), i den mere omfangsrige artikel Rudolph Bergs Gade, der handler om samme gade. Førstnævnte artikel skal derfor bare slettes som dublet. At jeg så ikke fik sat en slet-skabelon på om det før i går er en ren forglemmelse.
Generelt gælder om gader i øvrigt, at deres notabilitet har været oppe til diskussion flere gange. Villaveje og lignende er normalt ikke notable, for de er lavet på samlebånd og har sjældent gjort væsen af sig. Men i store byer vil gaderne i de centrale bydele netop være notable, fordi byernes høje indtal gør, at mange kender dem. Bydelen Østerbro hvor denne gade ligger har f.eks. over 70.000 indbyggere, mere end de fleste provinsbyer. Dertil kommer at mange af gaderne gemmer på mindst et århundredes historie foruden mere åbenlyse ting som arkitektur, forretninger mv. Der kan simpelthen fortælles mere om dem, end der kan om f.eks. en gade i en mindre provinsby. --Dannebrog Spy (diskussion) 16. jun 2014, 21:24 (CEST)
Konklusion:
Omdirigeret til Rudolph Bergs Gade. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 22. jun 2014, 09:47 (CEST)

Søren1997, jeg mener, at du er inhabil til at foretage denne konklusion, eftersom du selv har stillet sletningsforslaget. Det burde være en anden person end dig, som foretager konklusionen. --Kontoreg(Henvendelse) 26. jun 2014, 22:28 (CEST)

Sagen her er lidt atypisk, jf. Dannebrog Spys kommentar. Konkret var der bare tale om en lille stump artikel, der lå som en dublet. I den sammenhæng er Sørens omdirigering er helt ok i min optik. Vi skal i hvert fald ikke rulle den tilbage :-) Pugilist (diskussion) 3. jul 2014, 13:10 (CEST)