Bruger:Krogfelt/Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Historie:[redigér | rediger kildetekst]

Historien bag Daniel Wellington begynder med en rejse halvvejs rundt om jorden, hvor grundlæggeren af Daniel Wellington, Filip Tysander, mødte en spændende herre fra de britiske øer. Manden havde en inspirerende evne til at virke fornem, men samtidig afslappet og uprætentiøs. Hans stil var ulastelig, og han kunne lide at bære sine ure med gamle, patinerede NATO- urremme. Hans navn? Daniel Wellington, selvfølgelig.

Der opstod et stærkt venskab mellem de to, og deres grundlægger blev inspireret, ikke blot af mandens mange spændende historier om sit liv, men også af hans elegance og tidløse stil.

Classy-tendensen er større end nogensinde før, men Daniel Wellington følte, der var et tomrum på urmarkedet. Der manglede noget, og teamet bag Daniel Wellington stiler mod at fylde dette tomrum.

Deres vision er, at når nogen tænker på en person med smart påklædning, har han eller hun et Daniel Wellington-ur på.

Da Filips ursortiment blev klart til lancering, var der derfor ingen tvivl om, at mærket skulle opkaldes efter Daniel Wellington.

Designet[redigér | rediger kildetekst]

Daniel Wellington var vild med at bære sine ure med gamle, patinerede NATO-urremme. Han kunne så godt lide idéen og fornemmelsen af denne kombination, at brandet fik lyst til at inkorporere idéen i deres eget ursortiment. De mente, det var vigtigt at gøre uret smalt og elegant - De ville have et design med rene linjer uden for mange funktioner, som kunne se godt ud sammen med de forskellige farver og mønstre i de ikoniske NATO-remme.

Da Filip var kommet tilbage fra sin rejse, satte han sig ned og begyndte at se på de kombinationer, som han selv kunne lide. Det var vigtigt, at han selv var vild med uret. Ellers vidste han, at han aldrig ville kunne sælge det og være stolt af det.

Langsomt, men sikkert kom der et smukt ur frem. Det var smalt, raffineret og helt rundt. Det var minimalistisk og uden alt for mange funktioner. Det traditionelle, men forfriskende design fungerer perfekt med den kulørte NATO-rem og den elegante læderrem, som vil appellere til næsten alle med sans for klassisk og tidløst

Ure trenden[redigér | rediger kildetekst]

Daniel Wellington er i 2015 Verdens mest efterspurgte og populære ure brand, det er en kombination af held, timing og godt design. De har formået at lave et så enkelt, stilrent, simpelt og klassisk design at uret på ingen tid blev det mest solgte ur i Danmark, hvor det startede i sensommeren 2014 at blive kendt til at blive den største juleønske i December mdr. Salget i Danmark eksploderede og blev hovedsageligt skabt via Daniel Wellington´s egen hjemmeside der dog krævede fragt fra udlandet & via den Danske online ure aktør

Udbredt via Social Medier[redigér | rediger kildetekst]

En af de største grunde til at Daniel Wellington blev så kendte, så hurtigt er pga. deres store udbredelse via sociale medier, især Instagram har været den største platform. Via Instagram ligger man billeder op af sig selv eller andre, smukke billeder af uret og bruger hashtag #danielwellington, det blev hurtigt en dille at alle der købte et ur skulle tage et billede med det på armen, jo smukkere outfit jo bedre og med hashtagget #danielwellington. Grunden til at Daniel Wellington især blev et kæmpe hit i Danmark i Julen 2014, er pga. brandets store synlighed igennem Danmarks største Instagram profil med ure

Nato-remmen[redigér | rediger kildetekst]

NATO-remmene stammer fra det britiske søværn, hvor dykkere brugte de stærke nylonremme over deres våddragter. Selvom de oprindeligt blev lavet for at undgå rust, elsker Daniel Wellington´s deres udseende og alsidighed. Derfor ville de gerne skabe en serie af forskellige remme med forskellige farver og mønstre - alle med en stærk forbindelse til de britiske øer.

Læderremmen[redigér | rediger kildetekst]

Gør dit DW-ur personligt. Hvert eneste af Daniel Wellington´s ure har udskiftelige remme, som gør hvert enkelt ur unikt. Deres læderremme er fremstillet af ægte italiensk kvalitetslæder og fås i brun og sort med sølv- eller guldpletteret spænde.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Daniel Wellington officiel side
Sådan skifter man rem på sit Daniel Wellington ur
Officiel Daniel Wellington Instagram side
Officiel Daniel Wellington Facebook side
Dansk Daniel Wellington Instagram side
Dansk Daniel Wellington Facebook side