Diskussion:Lyngbykredsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg foreslår sammenfletning med Lyngbykredsen. Jeg kan godt se, at fx Juelsmindekredsen og Hedenstedkredsen har to forskellige artikler, men der mener jeg også en sammenskrivning er på sin plads i og med det er den samme kreds der er tale om. Jeg er sikker på at Grejs ikke ville klage. Se i øvrigt Kategori:Folketingsvalgkredse.

Den ene udfordring er dog, at den gamle Lyngbykreds blev delt i to store dele, så det er ikke helt det samme - men for at undgå forvirring, mener jeg at den gamle Lyngbykreds og den nye Lyngbykreds bør samles i én artikel, hvor det så klart forklares, at Holte, Virum og Nærum er gået egne veje. --Andreas Müller 22. feb 2011, 13:52 (CET)

Er det den samme kreds eller har den nye kreds bare fået det oplagte navn? --Palnatoke 22. feb 2011, 13:55 (CET)
Gl. Lyngbykreds bestod af Lyngby-Taarbæk og Søllerød kommuner. Ny Lyngbykreds består kun af Lyngby-Taarbæk. I øvrigt gode navneændringer, artiklerne lige har fået. --Andreas Müller 22. feb 2011, 14:01 (CET)
I og med at den nye kreds kun er halvdelen af den gamle, vil jeg mene at det netop ikke er den samme. --Palnatoke 22. feb 2011, 14:56 (CET)
Jeg foreslår de flettes sammen. "Lyngbykredsen" indeholder nu information om den rigtig gamle Lyngbykreds. — Fnielsen (diskussion) 16. sep 2013, 21:07 (CEST)