Diskussion:Nørrebro Gymnasium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen er godt nok rimelig identisk med dele af http://www.2aar.dk/ --CarinaT 2. aug 2008, 19:05 (CEST)

Nej, nok snarere med http://www.akadstud.dk/?id=2&section=1&sub_section=9. Bidragyderen eller andre bør omskrive teksten til egen formulering. Men det er en ny bruger, som har god vilje, så det er i hvert fald lidt hårdt bare at slette den som "uencyklopædisk". --Sir48 (Thyge) 2. aug 2008, 20:18 (CEST)
Der er ikke sket så meget siden, så tillader mig at rejse spørgsmålet om sletning igen - har den notabilitet? Jeg synes ikke det fremgår. At der er kendte, der har gået der er efter min opfattelse ikke nok. --MGA73 24. sep 2008, 22:07 (CEST)
Notabiliteten er vel den samme som ethvert (andet) gymnasium. --Palnatoke 24. sep 2008, 22:45 (CEST)
Ja et lille gymnasium. Skal alle Danmarks (eller verdens) gymnasier oprettes på Wikipedia, eller skal der ske en sortering, jf. eksemplet med pizzariaer (Wikipedia:Kriterier for artikler)? --MGA73 24. sep 2008, 23:20 (CEST)
Artiklen bør overleve — alle andre gymnasier har deres artikel, og det bør Akademisk Studenterkursus selvfølgelig også have... -- det kan kun være et spørgsmål om, hvad der skal stå i artiklen, og jeg lover, at jeg vil tage det op i nær fremtid og finde en tilfredsstillende løsning. mvh --Hans Christophersen 10. okt 2008, 14:02 (CEST)

Skolen var faktisk rimelig stor i 1960'erne hvor "Voksne" fik en stuendtereksamen efter at de havde været i arbejdsmarkedet et stykke tid... Men problemet er at Kilderne ikke er tilstede, Jeg blev student derfra i år, og sådan noget fik vi i historie undervisningen... Har i forresten ikke set krønikken? Klaus Bondam underviste for søren da på stedet! og Ida gik der også!

Så på et eller andet måde så må stedet have hafte et indflydelse på hvordan man kunne komme videre med livet og starte på uni i en sen alder.... (Skrev Jawad (diskussion • bidrag) 1. nov 2008, 22:48. Husk at signere dine indlæg.)