Diskussion:Fysiologiske effekter af ethanolindtagelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

har rettet i indledningen, så alkohol ikke beskrives som et misvisende og gammeldags ord. For alle andre end kemi-freaks er der ikke noget misvisnede og gammeldags ved alkoholbegrebet. Kemi-freaks kan jo klikke på Alkohol (stofklasse), som der også linkes til i toppen af siden Crimse 13. feb 2007 kl. 23:17 (CET)

Lidt i tråd med ovenstående mener jeg, at der er god ræson i at holde denne artikel adskilt fra Ætanol-artiklen, netop fordi der er forskel på Ætanol og det, vi almindelige dødelige kalder 'alkohol'. Tværtom mener jeg, at denne side med fordel kan udbygges fra en ikke-kemikers synspunkt. --Lindblad 8. maj 2007 kl. 22:17 (CEST)

Angående påstanden om optagelse af alkohol sker hurtigere eller langsommere ved at tilsætte kulsyre er der lige blevet rettet til at det ikke sker af en IP bruger. Jeg er ikke kvalificeret til at vide hvorvidt det er rigtigt (der er en del typos og ubehjælpsomt sprog i det rettede), men selvom alkohol bliver optaget hurtigere ved hjælp af kulsyre skal der vel en kilde til og ikke bare en beskrivelse af at man bliver hurtigere fuld ved at drikke champagne (bliver man det?? Ikke den store champagnedrikker) Saddhiyama 17. sep 2007, 16:49 (CEST)