Diskussion:HH-Ferries

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det et dansk rederi[redigér wikikode]

Jeg har fjernet informationen om at selvskabet er dansk. Jeg mener at når administrationen ligger i Sverige er det meget svært at tale om et dansk selvskab. når det så endvidere er eget at en svensk koncern bliver det endnu sværere.--Jan Friberg 28. okt 2006 kl. 15:45 (CEST)

Forældet artikel - forslag til opdatering[redigér wikikode]

Jeg arbejder for HH Ferries Group, som siden januar 2015 har ejet færgeruten mellem Helsingør og Helsingborg. Artiklen om HH-Ferries er forældet og giver fejlagtigt det indtryk, at rederiet HH-Ferries fortsat besejler ruten. Jeg vil derfor foreslå, at artiklen opdateres.

Det kan tilføjes til afsnittet om samarbejdet med Scandlines, at færgerne Aurora af Helsingborg, Hamlet og Tycho Brahe blev indsat på ruten. Afsnittet om samarbejdets betydning for anvendelsen af Mercandia III foreslås omskrevet i samme ombæring.

Derudover foreslår jeg at tilføje nedenstående beskrivelse af de ændrede ejerforhold:

Fra 2009 blev overfarten drevet under fælles ejerskab af Scandlines og Stena, som i januar 2015 solgte ruten til en europæisk infrastrukturfond under First State Investments, som er et datterselskab under børsnoterede Commonwealth Bank of Australia. Alle aktiver blev derefter samlet i HH Ferries Group, og ruten drives i et markedsføringssamarbejde med Scandlines under navnet Scandlines Helsingør-Helsingborg (Danmark til Sverige) og Scandlines Helsingborg-Helsingör (Sverige til Danmark).

Kilder til foreslået tekst

Nicolai Østergaard (14. januar 2015). Scandlines på skrump efter frasalg af Sverige-færgerne. Dagbladet Børsen A/S.

HH Ferries Groups hjemmeside (set 29. september 2016).

--Aske01 (diskussion) 29. sep 2016, 15:26 (CEST)