Diskussion:FN's Sikkerhedsråds Resolution 1701

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Resolution 1701)
FN Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt FN, et forsøg på at koordinere oprettelsen af FN-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Israels flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Israel, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Israelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Præcisering[rediger kildetekst]

Burde det ikke præciseres i titlen at der er en resolution fra FNs sikkerhedsråd? Hvad den præcist bør hedde ved jeg ikke. --Peter Andersen 13. aug 2006 kl. 22:05 (CEST)

Jo, jeg kom godt nok også til at tænke på det, da jeg så, hvad artiklen hedder på engelsk wiki. Ud fra det kunne den hedde (noget så lidt mundret som): "FNs sikkerhedsråds resolution 1701". Fint for mig, hvis der er stemning for at flytte den. Arne 13. aug 2006 kl. 23:57 (CEST)