Diskussion:Treårskrigen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sydslesvig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydslesvig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydslesvigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det var russerne der vandt[rediger kildetekst]

(Løsrevet uencykopædisk tekst flyttet fra Opsagt våbenvile i 1849. -- Nico 6. okt 2008, 17:28 (CEST)) Da regeringen gik af, var der våbenhvile. Den skulle havde været brugt til at føre internationale forhandlinger, som kunne få de tyske styrker ud af Slesvig. Men frederik den 7. havde gjordt det umuligt at føre disse forhandlinger, og så var våbenhvile ikke længere en fordel. Tværtimod. For tyskerne sad jo stadig i Slesvig. Og der blev ikke lagt pres på dem, så længe der ikke var krig. Derfor opsagde den nye danske regering våben-hvile i februar 1849. Derpå indledte man en ny krig, som skulle føre til, at vi fik noget af det tabte tilbage. (Skrev 80.197.112.236 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)