Diskussion:Det tyske mindretal i Nordslesvig

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg synes umiddelbart, at der er lidt meget liste over denne artikel. Var det ikke nok at skrive, at der er en række skoler osv. og så evt. skrive, hvad der er særligt ved deres skoler osv.? --MGA73 28. aug 2008, 09:51 (CEST)

Der er tit nogen der har indvendinger mod lister, og det er som om de hellere så de samme oplysninger bragt i en mere rodet opstilling!? I øvrigt afventer listerne måske netop, at der kommer mere kød på. Nu var der så én der foregreb begivenhedernes gang ved at slette "røde links", da der nok ikke ville blive skrevet videreførende artikler; og det ved jeg ikke, om der vil blive, men jeg ved da, at han efterlod afslutningsklammer, ]], tre steder i farten, og lige i denne sag gad jeg ikke rydde op efter andre, der havde foretaget en forhastet redigering. M.v.h. --Hans Christophersen 29. aug 2008, 08:06 (CEST)
Lister kan være både gode og dårlige. Hvis du ser under Folkeskolen, så kan du se, at der ikke findes en liste over alle folkeskoler i landet (det handler ikke om de skal stå i listeform eller i en lang række men om de behøver blive nævnt med navns nævnelse). Meningen er vel, at der kun skal bringes oplysninger om skolerne, hvis de har notabilitet. På samme måde som du vel heller ikke ville nævne alle personerne, der udgør det tyske mindretal :-)
Mht. redigeringen (fjernelsen af røde links) så synes jeg ikke ubetinget, at det var en god idé. Jeg ville have afventet diskussionen af, om alle skolerne skulle nævnes. Og hvis man retter, så bør man selvfølgelig gøre det rigtigt. Men der sker jo fejl for os alle. --MGA73 29. aug 2008, 08:58 (CEST)